ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Ιάσμου: Την άσκηση Έγκλησης προς τον εν ενεργεία Δήμαρχο Ιάσμου, για παράβαση καθήκοντος, αποφάσισε η αντιπολίτευση

Ο Δήμος Ιάσμου, εγκαλεί τον εν ενεργεία Δήμαρχο Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, για παράβαση καθήκοντος, καλώντας στην ουσία την παρέμβαση για την υπόθεση της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Στην απόφαση της άσκησης έγκλησης οδηγήθηκε  σήμερα η μείζων αντιπολίτευση, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που συγκάλεσε αρχικά εκτάκτως η Αντιπολίτευση, έγινε τακτική από τον Δήμαρχο, καθώς εδώ και 4 μήνες δεν έχει εμφανισθεί στις συνεδριάσεις, όπως ούτε και σήμερα εμφανίστηκε, αν και φημολογούνταν πως θα δώσει το παρών.

Σύμφωνα με τον κ. Αμούτζα ο Δήμος Ιάσμου υπολειτουργεί σε όλους τους βασικούς τομείς της καθημερινότητας, αλλά και της Δημόσιας Υγείας, κυρίως σε ότι αφορά την διαχείριση των απορριμμάτων και τη διαχείριση του Δημοτικού Ταμείου.

«Δεν γίνεται εδώ και 4 μήνες να μην έχει πατήσει το πόδι του στο Δήμο ο Δήμαρχος, Οντέρ Μουμίν και να αναγκάζεται η αντιπολίτευση να συγκαλεί Δημοτικό Συμβούλιο. Ζητάμε επίσης να επιληφθεί για όλα τα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα την εκδίωξη Δημοτικών Υπαλλήλων, τις αποκλειστικές αρμοδιότητες που έχει αναλάβει ο Δήμαρχος, από μόνος του  και έχουν  σχέση με τα οικονομικά και τα έργα του Δήμου. Ζητούμε και έναν έκτακτο Διαχειριστικό Έλεγχο από την Ανώτατη Αρχή Διαφάνειας.

    

ERT Komotinis/BM

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος