ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Κομοτηνής: Ενημέρωση για το εφάπαξ ειδικό βοήθημα επανασύνδεσης ηλεκτρικού ρεύματος

Ο Δήμος Κομοτηνής ενημερώνει τους δημότες, σχετικά με το εφάπαξ ειδικό βοήθημα επανασύνδεσης ηλεκτρικού ρεύματος.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά καταναλωτές χαμηλού εισοδήματος, των οποίων η κύρια κατοικία έχει αποσυνδεθεί από το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Απαραίτητο κριτήριο για την ένταξη στο πρόγραμμα είναι:

  • οι αιτούντες να έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές μέχρι και τις 31/12/2021
  • τα νοικοκυριά τους να έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών  μέχρι τις 15/2/2022 και να παραμένουν αποσυνδεδεμένα από την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος κατά το διάστημα της ολοκλήρωσης της διαδικασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση και τα αντίστοιχα δικαιολογητικά στα γραφεία της Διεύθυνσης Κοινωνικών Πολιτικών του Δήμου Κομοτηνής στο Τμήμα Κοινωνικής Αρωγής και Υγείας στην οδό Φιλικής Εταιρείας & Φιλίππου (γωνία), 3ος όροφος, καθημερινά από τις 09.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ.

Info:

Για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα της υπηρεσίας, 2531082104 και 2531022535 με την αρμόδια Έφη Ταυλαρίδου.

Παράλληλα, για τη διευκόλυνση της διαδικασίας βρίσκεται σε λειτουργία και ο πενταψήφιος αριθμός ενεργειακής αλληλεγγύης 15902, για τη στήριξη των ευάλωτων νοικοκυριών. Η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή, από τις 08:30 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος