ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Κομοτηνής: Παράταση για 2 χρόνια στα μισθωτήρια των bungalowς Φαναρίου με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου

To απόγευμα της Τετάρτης 20 Δεκεμβρίου, συνεδρίασε το δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής με 23 θέματα στην ημερήσια διάταξή του, εκ των οποίων ένα από τα σημαντικότερα ήταν και η απόφαση παράτασης των μισθώσεων των 74 διαμερισμάτων (bungalowς)  στην Τουριστική Ακτή Φαναρίου του Δήμου Κομοτηνής.

 

(φωτο: μισθωτές των bungalowς Φαναρίου)

Τελικά το  συμβούλιο αποφάσισε την παράταση μετά από αίτημα των μισθωτών τους,  παρά την εισήγηση της υπηρεσίας που πρότεινε την επαναδημοπράτησή τους. Στην αρχή της συζήτησης του θέματος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κ. Στογιαννίδου τόνισε πως κατά τη διάρκεια της πανδημίας τα διαμερίσματα αυτά δεν χρησιμοποιούνταν, ενώ είναι γνωστό πώς πως σε όλα αυτά τα καταλύματα γίνονται μεγάλες δαπάνες για να συντηρηθούν. Η παράταση κρίθηκε νόμιμη από την νομική υπηρεσία του Δήμου, τόνισε, και είχαν δεχτεί σχετικά αιτήματα ακόμα από το καλοκαίρι, παραπέμφθηκε όμως για ευνόητους λόγους το θέμα μετά τις εκλογές. Επισήμανε δε πως η ανανέωση δεν θα είναι υποχρεωτική, ενώ ήδη υπάρχουν 5 κενά καταλύματα, που θα μπουν σε δημοπρασία μαζί με όσα προκύψουν, αν κάποιος μισθωτής δεν θέλει να ανανεώσει.

Να σημειώσουμε πως πολλοί από τους μισθωτές των bungalowς παραβρέθηκαν στην συνεδρίαση και πήραν το λόγο αναλύοντας το πρόβλημα και ζητώντας την παράταση της μίσθωσης. Εξ΄αυτών και ο πρώην δήμαρχος Ιάσμου κ. Αμούτζας, ο πρώην αντιδήμαρχος Κομοτηνής κ. Ζηλούδης και ο πρώην Νομάρχης Ροδόπης κ. Σταυρόπουλος

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος