ΔΙΑΦΟΡΑ

Δωρεά 1.300 ουροκαθετήρων από την οικογένεια Μανανά στο Νοσοκομείο Κομοτηνής

Σε μια εξαιρετική κίνηση προέβη ο πρώην αντιδήμαρχος Κομοτηνής και επί χρόνια έφορος στο τμήμα μπάσκετ του ΓΑΣ Κομοτηνή Γιώργος Μανανάς, καθώς η οικογενειά του δώρισε περίπου 1.300 ουροκαθετήρες στο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Όπως ο ίδιος δήλωσε στο ραδιόφωνο «Χρόνος» αποφάσισε να το δημοσιοποιήσει προκειμένου να δώσει κίνητρο και σε άλλους ιδιώτες στο να κάνουν δωρεές, ενώ πρόσθεσε:

«Αποφασίσαμε τον Μάρτιο και κάναμε ένα έγγραφο στο Νοσοκομείο και 19 Απριλίου πήγα την δωρεά. Δώσαμε 43 κούτες ουροκαθετήρες από 30 η κάθε μια. Είναι γύρω στους 1300. Πολλοί πολίτες νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν δωρεές οι σύλλογοι ή ένας φορέας. Οποιασδήποτε ιδιώτης εάν έχει την δυνατότητα και εάν θέλει μπορεί να κάνει μια προσφορά σε όποιον φορέα θέλει».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος, ο οποίος είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ ενώ και ο γιος του Κώστας έχει παίξει ποδόσφαιρο στην Κ17 του Πανθρακικού και συνεχίζει την ενασχόληση με τα αθλητικά δρώμενα, έκανε δωρεά και στον Δήμο Κομοτηνής, χωρίς να την προσδιορίζει με ακρίβεια.

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος