ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δωρεάν Μετακίνηση φοιτητών Κομοτηνής

Ο Φοιτητικός Σύλλογος της Ελληνικής Φιλολογίας καλεί σε κινητοποίηση για δωρεάν μετακίνηση για όλους τους φοιτητές στην Κομοτηνή !

Η δωρεάν μετακίνηση έχει ανασταλεί από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Μόλις μερικές μέρες πριν την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς και με ευθύνη των αρχών του ΔΠΘ το δικαίωμα της δωρεάν μετακίνησης των φοιτητών παραμένει ακόμα στον αέρα.  Σε μία περίοδο που εμείς και οι οικογένειες μας ματώνουν για να μπορούμε  να σπουδάσουμε και ενώ η ακρίβεια άρα και το κόστος σπουδών μας καλπάζουν, βλέπουμε να εξελίσσεται η επίθεση στα δικαιώματα μας με τελευταία εξέλιξη την αναστολή της δωρεάν μετακίνησης χιλιάδων φοιτητών στην Κομοτηνή!

Φωτεινός φάρος η νίκη των φοιτητών στην Ξάνθη! Μετά από εβδομάδες κινητοποιήσεων και παρεμβάσεων κατάφεραν με τον πολύμορφο αγώνα τους, μέσα από τους φοιτητικούς τους συλλόγους, να εξασφαλίσουν την δωρεάν μετακίνηση των φοιτητών, η οποία είχε ανασταλεί και εκεί.

Στο ψήφισμα  των εκλεγμένων με την ΠΚΣ στον Φοιτητικό Σύλλογο της Ελληνικής Φιλολογίας “O. Eλύτης” αναφέρει:  Κάνουμε ξεκάθαρο πως δεν θα δεχτούμε να πληρώνουμε για κάτι που θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένο, όπως είναι το δικαίωμα στις δωρεάν μετακινήσεις.

Δυναμώνουμε τον αγώνα μας για να λυθεί εδώ και τώρα το ζήτημα της μεταφοράς μας με ευθύνη του ΔΠΘ και του Υπουργείου, να δοθεί έκτακτο κονδύλι  χρηματοδότησης για τις μεταφορές.

Κανένας φοιτητής να μην χρειαστεί να πληρώσει εισιτήριο!

Δωρεάν μετακίνηση για όλους τους φοιτητές και πύκνωση των δρομολογίων!

Ανατρέπουμε στην πράξη τα όποια σχέδια επιβολής εισιτηρίου – κανείς να μην δεχτεί να πληρώσει!

Ο Φ.Σ καλεί σε κινητοποίηση το Σάββατο 1 Οκτώβρη, στις 12:30 π.μ στην Κ. Πλατεία.

Ψηφισμα20λεωφορεια(1)

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος