Αστυνομικά

Δράμα: Άντρο καλλιέργειας και διακίνησης κάνναβης σε σπίτι

Εργαστήριο για την καλλιέργεια κάνναβης σε εσωτερικό χώρο είχαν στήσει τα τέσσερα μέλη σπείρας που δραστηριοποιούνταν στην πώληση ναρκωτικών στην πόλη της Δράμας στο σπίτι ενός από αυτούς, το οποίο είχε μετατραπεί και σε στέκι για την διακίνηση των ναρκωτικών σε χρήστες της περιοχής.

Οι τρεις αλλοδαποί και ο Έλληνας συνεργός τους συνελήφθησαν το απόγευμα της Τετάρτης στο πλαίσιο επιχείρησης της Δίωξης Ναρκωτικών μαζί με αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και ο σκύλος ανιχνευτής που τους συνόδευε ερεύνησε το σπίτι, όπου βρήκε έναν θάλαμο για την καλλιέργεια κάνναβης σε εσωτερικό χώρο με δύο λαμπτήρες στον οποίο καλλιεργούσαν τέσσερα δενδρύλλια ύψους 40 εκατοστών ως ενός μέτρου και ξετρύπωσε 11 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 75,3 γραμμαρίων, ένα γυάλινο δοχείο με φύλλα κάνναβης βάρους 116,5 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Οι αστυνομικοί, που κατέσχεσαν και 180 ευρώ, συνέλαβαν ακόμη έξι «πελάτες

» της σπείρας, τέσσερις Έλληνες και δύο αλλοδαπούς οι οποίοι αγόρασαν λίγο νωρίτερα ισάριθμες συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 10,4 γραμμάριων που βρέθηκαν στην κατοχή τους. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας με τα μέλη της σπείρας να αντιμετωπίζουν κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση και διακίνηση ναρκωτικών.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος