Αστυνομικά

Δράμα: Είπαν σε ηλικιωμένη ότι κέρδισε 18.000 ευρώ – Ζήτησαν 800 για τα διαδικαστικά!

Λάθος πόρτα χτύπησαν οι δυο Ελληνίδες απατεώνισσες που εμφανίστηκαν στο σπίτι μιας ηλικιωμένης σε χωριό της Δράμας και επιχείρησαν να την εξαπατήσουν, με το πρόσχημα ότι τάχα είχε κερδίσει… 18.000 ευρώ σε κλήρωση!

Η ηλικιωμένη αποδείχθηκε καλά διαβασμένη και ρώτησε τις δυο άγνωστες πώς θα εισέπραττε τα χρήματα. Όταν εκείνες της ζήτησαν 800 ευρώ ως… αμοιβή για να κινήσουν την διαδικασία της είσπραξης, κατάλαβε με τι είχε να κάνει και τις έδιωξε κακήν κακώς. Οι δράστιδες έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, ενώ το παρ’ ολίγον θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία.

Μετά την καταγγελία, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δράμας εντόπισαν τις δυο γυναίκες που έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοιες υποθέσεις και τους πέρασαν χειροπέδες, με τις οποίες τις οδήγησαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας κατηγορούμενες για απόπειρα απάτης.

https://www.protothema.gr/greece/article/1128902/drama-eipan-se-ilikiomeni-oti-kerdise-18000-euro-zitisan-800-gia-ta-diadikastika/?utm_source=feedly

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος