ΔΙΑΦΟΡΑ

Δράμα: Η μαγεία των Χριστουγέννων για 19η χρονιά στην Ονειρούπολη

Με μια εντυπωσιακή έναρξη, εμπνευσμένη από το χριστουγεννιάτικο παραμύθι που ξεκίνησε πριν από 19 χρόνια στην πόλη της Δράμας, άνοιξαν οι πύλες της παραμυθένιας Ονειρούπολης την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου.

Χιλιάδες κόσμου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών και με θετική διάθεση, χαμόγελο και κέφι η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη παρέα αντάμωσε και πάλι. Ο πρωταγωνιστής της μεγάλης μας γιορτής, ο αγαπημένος άγιος μικρών και μεγάλων, ο Αϊ Βασίλης έφτασε στην κεντρική είσοδο της Ονειρούπολης μαζί με τη μικρή Ειρήνη, τις μασκότ και τους εκπροσώπους των σπιτιών των φετινών δωρεάν δράσεων με το τρενάκι της Ονειρούπολης και εν συνεχεία συνοδεία της φιλαρμονικής μπάντας του Δήμου Δράμας κατευθύνθηκε στην Κεντρική Σκηνή.

Το Μουσικό Σχολείο της Δράμας υποδέχθηκε με μια εξαιρετική μουσικά και ερμηνευτικά παράσταση τους χιλιάδες επισκέπτες μας, ενώ και η ομάδα των Κέντρων Μπαλέτου Pirouette Έλενας και Κωνσταντίνας Νότα με την δική τους πινελιά χρωμάτισαν την έναρξη της 19ης Ονειρούπολης που είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ειρήνη και αποτυπώνεται με πολύ εύστοχο τρόπο σε διάφορα σημεία του χριστουγεννιάτικου χωριού.

Στην Κεντρική Σκηνή λαμπεροί οικοδεσπότες της βραδιάς η Γιώτα Τσιμπρικίδου και ο Χρήστος Κούτρας, οι οποίοι με χαρά έγιναν μέλη της μεγάλης χριστουγεννιάτικης παρέας και υποδέχθηκαν τον δήμαρχο κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο, τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Μιχάλη Τάσσου, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ, τον Αι Βασίλη και τη μακρινή καλεσμένη μας τη μικρή Ειρήνη, η οποία έδωσε τις ευχές της για ειρήνη κι αγάπη σε όλο τον κόσμο και ευχήθηκε να ενωθούν οι δικές της ευχές με τις ευχές όλων για να ταξιδέψουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Το χρυσό κλειδί της πόλης παραδόθηκε από τον δήμαρχο στον Αϊ Βασίλη και κηρύχθηκε η έναρξη της 19ης Ονειρούπολης με τις ευχές όλων να την ακολουθούν. Την σκυτάλη της διασκέδασης του κόσμου ανέλαβε στη συνέχεια ο αγαπημένος καλλιτέχνης Stavento με τους συνεργάτες του οι οποίοι μας χάρισαν μια μοναδική συναυλία που έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την πολύ όμορφη βραδιά της έναρξης.

Η ευχή δόθηκε από τη μικρή Ειρήνη και είναι η ευχή όλων μας: Γι’ αυτή τη χρονιά και για κάθε χρονιά ευχόμαστε σε όλους Ειρηνικά Χριστούγεννα!

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος