ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δράση αυτή του Εθελοντισμού αποδεικνύει έμπρακτα τον αυτοσεβασμό, τον σεβασμό στον άνθρωπο και την αλληλεγγύη που χαρακτηρίζει ακόμη την κοινωνία μας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών υγιεινής και παράδοσης στο Κέντρο στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής, αλλά και σε τρεις οικογένειες του οικισμού Ανδριανουπόλεως με οικονομικές δυσκολίες.

Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των εργαστηρίων δεξιοτήτων με θέμα εθελοντισμός που υλοποιήθηκε από τις δασκάλες της Β τάξης και την κοινωνική λειτουργό.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την συγκέντρωση τροφίμων και είδη υγιεινής,  τις οικογένειες των μαθητών και τους μαθητές καθώς και το εκπαιδευτικό προσωπικό του 12ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής, τον πολιτιστικό σύλλογο Κιζδερβενιωτών Μικρασιατών Νομού Ροδόπης, αλλά και τον Ερυθρό Σταυρό Κομοτηνής που επιπλέον βοήθησε και στην  μεταφορά των παραπάνω προϊόντων στο Κέντρο στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής.  Συγκεντρώθηκαν σημαντικές ποσότητες σε ζυμαρικά, όσπρια, και προϊόντα προσωπικής υγιεινής.

Σε μία περίοδο όπου δοκιμάζεται η κοινωνική συνοχή,  η προσφορά είτε από το περίσσευμα είτε από το υστέρημα μέσα από την δράση αυτή του Εθελοντισμού αποδεικνύει έμπρακτα τον αυτοσεβασμό, τον σεβασμό στον άνθρωπο και την αλληλεγγύη που χαρακτηρίζει ακόμη την κοινωνία μας αλλά και των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της Κομοτηνής. Έτσι ενώνοντας τις δυνάμεις μας, και με έντονο το αίσθημα της αλληλοβοήθειας και της ευαισθησίας  έγινε  προσπάθεια στήριξης των συνανθρώπων μας ειδικότερα παιδιών, στέλνοντας μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Ευχαριστούμε για την μεγάλη ανταπόκριση και σας ευχόμαστε υγεία και πρόοδο.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος