ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Δύσκολες ώρες στην Αλεξανδρούπολη – Καίγεται για 5η ημέρα

Σε πύρινο κλοιό όλη η χώρα με τα μεγαλύτερα και πιο δύσκολα μέτωπα να μαίνονται σε Αττική και Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία η κατάσταση σε όλα τα πύρινα μέτωπα στη χώρα έχει ως εξής:

Η Αλεξανδρούπολη καίγεται για πέμπτη ημέρα. Συνολικά επιχειρούν 220 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων και 58 οχήματα ενώ από αέρος συνδράμουν και 5 ελικόπτερα με 2 αεροσκάφη.

Στο πύρινο μέτωπο της Φυλής επιχειρούν 202 πυροσβέστες με 9 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 65 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα, ενώ κινητοποιήθηκαν 5 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα. Συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες, υδροφόρες και μηχανήματα έργου του Ε.Σ και των ΟΤΑ.

Στον Ασπρόπυργο η φωτιά δεν έχει σβήσει με τις εστίες να είναι διάσπαρτες. Συνολικά επιχειρούν 78 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων, 30 οχήματα ενώ από αέρος επιχειρούν 5 ελικόπτερα και 2 αεροσκάφη.

Στη Ροδόπη η φωτιά στην Άνω Δροσίνη βρίσκεται σε εξέλιξη και επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 2 εναέρια. Η πυρκαγιά καίει στο δάσος της οροσειράς της Ροδόπης με κατεύθυνση προς Άρδια και Πάτερμα.

Στην Αιτωλοακαρνανία η εικόνα από το μέτωπο είναι καλύτερη και στον Γαλατά και στο Κρυονέρι, ενώ μέχρι στιγμής δεν επιχειρούν εναέρια μέσα.

Στη Θήβα, η φωτιά στο Μοσχοπόδι και στην Υλίκη η εικόνα είναι καλύτερη, ενώ μέχρι στιγμής δεν επιχειρούν εναέριες δυνάμεις.

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος