ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγνατία Οδός: 24ωρη απεργία των εργαζομένων την Παρασκευή

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι της Εγνατίας Οδού την Παρασκευή.

Την ίδια ημέρα έχει προγραμματιστεί να κατατεθούν οι δεσμευτικές προσφορές για την παραχώρηση της εταιρείας Εγνατία Οδός ΑΕ σε ιδιώτη. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του ΣΕΤΕΟ:

«Ο Σύλλογός μας ήταν πάντοτε και συνεχίζει να είναι πλήρως αντίθετος με τη σχεδιαζόμενη παραχώρηση, αποδεικνύοντας με αδιάσειστα οικονομοτεχνικά στοιχεία και τεκμηριωμένες μελέτες την πάγια θέση του, ότι μόνο η δημόσια διαχείριση της οδού προασπίζεται το πραγματικό Δημόσιο Συμφέρον.

Ο ΣΕΤΕΟ, με την απεργία, «καλεί σε προάσπιση του δικαιώματος των Ελλήνων και ξένων πολιτών να διέρχονται από τον μεγαλύτερο αυτοκινητόδρομο της χώρας με ασφάλεια και οικονομία, χωρίς τα πανάκριβα διόδια που θα επιφέρει η Παραχώρηση.

Καλεί τους εργαζομένους της Ε.Ο.Α.Ε., «να υπερασπιστούν τον μέχρι σήμερα αγώνα τους και να διεκδικήσουν την αναβολή ή ματαίωση του διαγωνισμού, που, επί πλέον, συντελείται μέσα σε συνθήκες πανδημίας, με μειωμένους κυκλοφοριακούς φόρτους, όπου οι οικονομικές προσφορές του διαγωνισμού θα διαμορφωθούν τώρα με βάση το δυσμενέστερο σενάριο, που σημαίνει ακόμη πιο χαμηλές προσφορές».

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος