ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Eίκοσι τρείς (23) προτάσεις στην Διακομματική από τον Δήμο Αρριανών

Συνάντηση με την πρόεδρο της Διακομματικής Κοινοβουλευτική Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης κα. Ντόρα Μπακογιάννη είχε το πρωί του Σαββάτου ο Δήμαρχος Αρριανών Ριτβάν Αμέτ, στο Δημαρχείο στην Φιλλύρα.

Η δημοτική αρχή είχε επεξεργαστεί το προηγούμενο διάστημα το σύνολο των προτάσεων που θα υποβάλει στην επιτροπή για τις περισσότερες από τις οποίες υποβλήθηκε και τερμηρίωση της σκοπιμότητας τους και των δυνατοτήτων χρηματοδότησής τους.

Η πρόεδρος της επιτροπής έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την δυναμική της περιοχής και στάθηκε κυρίως στα θέματα της εκπαίδευσης, του αγροτικού τομέα και της αναζήτησης κινήτρων για την αύξηση των επενδύσεων και της απασχόλησης.

Οι προτάσεις του Δ. Αρριανών υποβλήθηκαν σε δύο (2) πυλώνες, που σχετίζονται πρώτον με την διαμόρφωση κατάλληλων συνθηκών και περιβάλλοντος για την ομαλή διοικητική λειτουργία του Δήμου και δεύτερον με την υποστήριξη από την πλευρά της πολιτείας για την υλοποίηση έργων, δράσεων και προγραμμάτων για την ανάπτυξη της περιοχής.

Υποβλήθηκαν συνολικά είκοσι τρείς (23) προτάσεις αναφορικά με την διοικητική λειτουργία του δήμου, την στελέχωση των υπηρεσιών του, την υποστήριξη του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα, την ενίσχυση των ΑΠΕ, την βελτίωση και ανάπτυξη των υποδομών, την αξιοποίηση του ορεινού όγκου και την δημιουργία νέων έργων υψηλής σημασίας για την περιοχή.

Προτάσεις επίσης που αφορούν την ενίσχυση της εκπαίδευσης, την δημιουργία παραρτημάτων σχολείων δεύτερης ευκαιρίας, την δημιουργία Κέντρου Υγείας στα διοικητικά όρια του Δήμου.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν οι βουλευτές του Ν. Ροδόπης, οι αντιδήμαρχοι του Δ. Αρριανών και εκπρόσωποι της περιφέρειας ΑΜΘ.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος