ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Εκ νέου πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής η Κλεοπάτρα Στογιαννίδου

Για τρίτη συνεχόμενη θητεία θα βρίσκεται στη θέση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής η Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, με το Δημοτικό Συμβούλιο να εγκρίνει κατά τη διάρκεια ειδικής συνεδρίασης, που διεξήχθη δια ζώσης, την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022, την πρόταση του Δημάρχου κ. Γιάννη Γκαράνη.

Η κ. Στογιαννίδου θα είναι η μακροβιότερη Πρόεδρος του Καλλικρατικού Δήμου Κομοτηνής, έχοντας ξεκινήσει στη θέση του προέδρου από την προηγούμενη Δημοτική αρχή, τον Μάρτιο του 2017, και συνεχίζοντας τόσο στην πρώτη περίοδο της νυν, και τώρα επανεκλεγείσα για το δεύτερο μισό της τρέχουσας θητείας.

Κατά την συνεδρίαση, εξελέγη όλο το προεδρείο για το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής, το οποίο θα παραμείνει το ίδιο, με αντιπρόεδρο από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Δήμητρα Τσιμπιρίδου και γραμματέα από την Ελάσσονα αντιπολίτευση τον κ. Γιώργο Ζαφειρίδη.

Η νέα Σύνθεση της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Κατά την εκλογή αναδείχθηκαν και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, καθώς και τα μέλη της επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Και στις δύο πρόεδρος ex officio είναι ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης, ο οποίος ορίζει και δύο Αντιδημάρχους σε κάθε μία, με τα υπόλοιπα 6 μέλη να εκλέγονται από το Δημοτικό Συμβούλιο, ανάλογα με τον αριθμό των Συμβούλων σε κάθε παράταξη.Έτσι στις επιτροπές εκλέγονται τρείς Σύμβουλοι από την Κοινωνία Πολιτών, δύο από την Σύμπραξη Προοπτικής και ένας από το Σπάρτακο. Η νέα σύνθεση της Οικονομικής Επιτροπής (τακτικά μέλη) είναι η εξής:

Πρόεδρος: Γιάννης Γκαράνης και  Μέλη: Δημήτρης Πολιτειάδης, Ισμαήλ Λεβέντ, Χρήστος Νάκος, Γιάννης Κυριαζής, Γιάννης Μουρτίδης, Αντώνης Γραβάνης, Ανέστης Βαφειάδης και Πάρις Καλοδημίδης

Η νέα σύνθεση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (τακτικά μέλη) είναι η εξής: Πρόεδρος: Γιάννης Γκαράνης και Μέλη: Δημήτρης Καρασταύρου, Ερτιζάν Κιοσέ, Νατάσσα Λιβεριάδου, Ριτβάν Μολλά Ισά, Θέμης Τζενετίδης, Χασάν Χασάν, Γιώργος Θεοχαρίδης και Πάρις Καλοδημίδης

 

Η κ. Στογιαννίδου μετά την εκλογή της ανέφερε: «Το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής με εξέλεξε σήμερα παμψηφεί για τρίτη συνεχή θητεία Πρόεδρό του. Είναι ύψιστη τιμή για εμένα η ομόφωνη επανεκλογή μου και η ανανέωση της εμπιστοσύνης των συναδέλφων προς το πρόσωπό μου.

Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου με αυξημένο αίσθημα ευθύνης και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πάντα με γνώμονα την ανάπτυξη του Δήμου μας και το συμφέρον των συμπολιτών μας.

Θερμές ευχαριστίες οφείλω στον Δήμαρχο, που πρότεινε την ανανέωση της θητείας μου και σε όλα ανεξαιρέτως τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Ευχαριστίες οφείλω επίσης για την μέχρι σήμερα άψογη συνεργασία μας σε όλους τους υπαλλήλους του Δήμου Κομοτηνής και ιδίως στις άμεσες συνεργάτιδές μου της Γραμματείας του Δημοτικού Συμβουλίου για την αγόγγυστη υποστήριξη του έργου μας.»

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος