ΔΙΑΦΟΡΑ

Εκδήλωση βράβευσης σχολείων στο πλαίσιο δράσεων ανακύκλωσης

Ο Δήμος Κομοτηνής, στο πλαίσιο του προγράμματος περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και επιβράβευσης μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών για την ανακύκλωση, Followgreen, υλοποίησε με επιτυχία στα σχολεία του Δήμου τον Σχολικό Μαραθώνιο «Πάμε Ανακύκλωση», για το σχολικό έτος 2020-2021, για δεύτερη συνεχή χρονιά. Στόχος ήταν τα παιδιά να μάθουν να ανακυκλώνουν σωστά τα ήδη υπάρχοντα υλικά που έχουν σπίτι τους. Με αφορμή τη λήξη της Σχολικής Δράσης «Πάμε Ανακύκλωση» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Ιουνίου στις 11:00 π.μ. εκδήλωση βράβευσης των σχολείων στον προαύλιο χώρο του 15ου Νηπιαγωγείου Κομοτηνής.

Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης κι έχει τη στήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης-Ανακύκλωσης ΑΕ, του συστήματος  συλλογής αλουμινίου Κάθε Κουτί Μετράει, της εταιρείας COMBATT και της ΑΦΗΣ ΑΕ οι οποίες επιβραβεύουν τα πρώτα σχολεία προσφέροντας χρηστικά δώρα.

Η λειτουργία της δημοτικής ψηφιακής πλατφόρμας Followgreen απέδειξε την ευαισθησία των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονιών τους απέναντι στην ανακύκλωση που αποτελεί μια σημαντική δράση στον αγώνα της προστασίας του περιβάλλοντος.

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος