ΥΓΕΙΑ

Έκτακτη επίσκεψη του ΓΓ Υπηρεσιών Υγείας σε Κοζάνη, Ξάνθη, Κομοτηνή

Έκτακτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας κου Γιάννη Κωτσιόπουλου, του Προέδρου του ΕΚΑΒ κου Νίκου Παπαευσταθίου και του Διευθυντή Ιατρικών Υπηρεσιών της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΚΑΒ κου Δημήτρη Πύρρου, στους Υγειονομικούς Σχηματισμούς της Κοζάνης, της Ξάνθης και της Κομοτηνής.

Οι επισκέψεις στους προαναφερόμενους Υγειονομικούς Σχηματισμούς, που θα ξεκινήσουν αύριο 9/12 (από το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης. «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ», πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της συνεχούς επίβλεψης και συντονισμού της συνολικής διαχείρισης των υποδεχόμενων ύποπτων αλλά και επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid-19, ειδικά στο σύνολο των Υγειονομικών Περιφερειών της Μακεδονίας και της Θράκης.

Τόσο ο ΓΓ Υπηρεσιών Υγείας κος Κωτσιόπουλος, όσο και ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ κος Ν.Παπαευσταθίου με τον Δ/ντη Ιατρικών Υπηρεσιών της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΚΑΒ κο Δ.Πύρρο αλλά και στελέχη του Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ), από τις αρχές Νοεμβρίου, βρίσκονται συνεχώς στη Βόρεια Ελλάδα όντας επιφορτισμένοι με τον πλήρη επιχειρησιακό συντονισμό όλων των Υγειονομικών Σχηματισμών των αντίστοιχων

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος