ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έμπρακτη στήριξη Ι. Αχμέτ προς το Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής

Έμπρακτη στήριξη Ι. Αχμέτ προς το Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής

  • Παρέδωσε συμβολικό χρηματικό ποσό για τις εργασίες διαμόρφωσης χώρων στο εσωτερικό του σχολείου
  • «Παραμένω ενεργός πάντοτε σε κάθε τι που αφορά τα ζητήματα του νομού μας τόσο στην κατεύθυνση της δημόσιας όσο και της μειονοτικής εκπαίδευσης»

Άμεση υπήρξε η ανταπόκριση του βουλευτή Ροδόπης, Ιλχάν Αχμέτ στο αίτημα του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Μουσικού Γυμνασίου Λυκείου Κομοτηνής για την οικονομική τους ενίσχυση προκειμένου να υπάρξουν βελτιώσεις στην υποδομή του σχολικού συγκροτήματος.

Πιο συγκεκριμένα, όπως τόνιζαν στην σχετική τους επιστολή προς τον βουλευτή Ροδόπης τα μέλη του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, «στο Μουσικό Σχολείο λόγω τουδιευρυμένου ωραρίου που έχει, οι μαθητές και οι μαθήτριες σιτίζονται στην τραπεζαρία του σχολείου κατά την διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος και κατόπιν συνεχίζουν τα μαθήματά τους έως την λήξητου σχολικού ωραρίου. Δυστυχώς, τοσχολείο δεν διαθέτει δικά του τραπεζο καθίσματα για την σίτιση των μαθητών και μαθητριών. Για να καλυφθεί η σχετική ανάγκη, ο εκάστοτε ανάδοχος παροχής σίτισηςπαρέχει προσωρινά μερικά τραπέζια και καρέκλες. Είναι κατανοητό, πως με την λήξη της σύμβασης ο εξοπλισμός δεν θα είναι πλέον διαθέσιμος.

Τέλος, ο χώρος της εισόδου του σχολείου μας, ο οποίος αποτελεί και την πρώτη εικόνα καιεντύπωση των επισκεπτών, χρήζει ανακαίνισης και εξωραϊσμού καθώς, πέραν από τα πολύ στοιχειώδηαντικείμενα (τα οποία καλύφθηκαν με έξοδα του Συλλόγου Γονέων τα προηγούμενα χρόνια) δεν διαθέτεικάτι άλλο.»

Ο Ιλχάν Αχμέτ δέχθηκε στο γραφείο του τις κ.κ. Ελλάδα Ηρακλέους και Κυριακή Ζαραβάτη εκ μέρους του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και αφού τις συνεχάρη για τις πρωτοβουλίες τους και τις δραστηριότητες του σχολείου τους, τις παρέδωσε συμβολικό χρηματικό ποσό εκ μέρους του προκειμένου να ενισχύσει και ο ίδιος την προσπάθειά τους για την διαμόρφωση των χώρων που επιθυμούν στην τραπεζαρία και την είσοδο του σχολείου.

Αμέσως μετά προέβη στης εξής δήλωση: «Με επισκέφθηκαν σήμερα εκπρόσωποι του Μουσικού Γυμνασίου Λυκείου Κομοτηνής που με την πολυπολιτισμική του διάσταση και την ιδιαίτερη εκπαιδευτική του ταυτότητα λαμπρύνει την Ροδόπη. Στηρίζω τις πρωτοβουλίες τους για τον εξωραϊσμό του διδακτηρίου τους και παραμένω ενεργός πάντοτε σε κάθε τι που αφορά τα ζητήματα του νομού μας τόσο στην κατεύθυνση της δημόσιας όσο και της μειονοτικής εκπαίδευσης».

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος