ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Εν αναμονή των τοπικών μέτρων για την αντιμετώπιση του COVID-19

Θετική χαρακτήρισε την απόφαση για λήψη τοπικών μέτρων που θα απελευθερώσουν τις περιοχές χαμηλό ιικό φορτίο ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας της ΑΜΘ Κώστας Βενετίδης

Για την εφαρμογή των μέτρων που αφορούν την αντιμετώπιση του κορονοϊού σε επίπεδο περιφερειακής ενότητας η ακόμα και σε πιο μικρές περιοχές μίλησε σήμερα το πρωί στο Ράδιο Έβρος ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Κώστας Βενετίδης Ο κ. Βενετίδης χαρακτήρισε θετική την απόφαση του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιά για την εφαρμογή της πλατφόρμας με τη δυνατότητα λήψης πιο τοπικών μέτρων, και σημείωσε πως αντίστοιχα μέτρα είχαν ληφθεί στην Ξάνθη κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας αποκάλυψε πως η Περιφέρεια είχε ζητήσει τη χαλάρωση των μέτρων από 1η Σεπτεμβρίου, καθώς υπήρχαν ελάχιστα κρούσματα ενώ το άνοιγμα των σχολείων ήταν ένα ζήτημα που είχε απασχολήσει πολύ τις αρχές. Αναφορικά με τις καταλήψεις των σχολείων ο κ. Βενετίδης είπε “Δεν είχαμε πολλές καταλήψεις στην ΑΜΘ και κυρίως όχι ταυτοχρόνως.

Κύριο και λογικό ήταν το αίτημα των μαθητών τα 15 άτομα ανά τάξη”. Τέλος ο κ. Βενετίδης σχολίασε και την ανακοίνωση του προγράμματος της Μη Επιστρεπτέας Ενίσχυσης των επιχειρήσεων της ΑΜΘ που ανακοίνωσε εχθές ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος.Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε αρχικά υπήρχε ποσό 27 εκατομυρίων ευρώ που αυξήθηκε στα 45 εκατομμύρια με δυνατότητα περεταίρω επέκτασης.

radioevros.gr

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος