ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έναρξη συνεργασίας Πανθρακικού με την Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου

O Πανθρακικός επέστρεψε δυναμικά στον ποδοσφαιρικό χάρτη και θέλει να βάλει στέρεες βάσεις για να μείνει ψηλά για πολλά χρόνια! Για τον λόγο αυτόν, δουλεύουμε σκληρά και μεθοδικά ώστε να επιτευχθεί αυτό και να στηριχθούμε στα παιδιά της περιοχής.
Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου με γνώμονα την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου της Ροδόπης μέσω της ανάδειξης νέων ηλικιακά ποδοσφαιριστών.
Ύστερα από διαδοχικές συζητήσεις των διοικήσεων των δύο ομάδων και αφού διαπιστώθηκε πως υπάρχει σύμπνοια απόψεων και πλάνων, συμφωνήθηκε το τεχνικό επιτελείο του Πανθρακικού να βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και στενή επαφή με το προπονητικό επιτελείο της Αναγέννησης ώστε να παρακολουθούν από κοινού την αγωνιστική εξέλιξη των ποδοσφαιριστών της ομάδας της Αναγέννησης.
Με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής και ευκαιρίες σε νέα παιδιά, ώστε να αποκτήσουν αγωνιστικό ρυθμό και να δείξουν τις δυνατότητες τους στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης αγωνιζόμενοι με τη φανέλα της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου.
Στόχος της συνεργασίας είναι να υπάρχει διαρκής παρακολούθηση των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης και για τον λόγο αυτόν θέλουμε τους συλλόγους της περιοχής στο πλευρό μας.
ΑΠΣ Πανθρακικός

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος