ΥΓΕΙΑ

Ένωση Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Έβρου: Έκκληση για αιμοδοσίες στα νοσοκομεία Διδυμοτείχου και Αλεξανδρούπολης

Μετά από επικοινωνία με τις αιμοδοσίες του Νοσοκομείου Αλεξανδρουπόλεως και Διδυμότειχου μας έγινε γνωστό ότι πλέον υπάρχει παντελή έλλειψη μονάδων αίματος με πιθανότητα αναβολής ακόμη και προγραμματισμένες εγχειρίσεις. Αυτό οφείλεται κατά πρώτον από τον Κορονοιό και δεύτερον στην αιμοδοτικη καραντίνα που έχει μπει η περιοχή της Ορεστιάδας και των όμορων χωρίων (Θούριο, Χειμώνιο, Παλιά Σαγήνη, Νέα Ορεστιάδα, Πύργος, Λεπτή, Νεοχώρι, Σάκος, Καβύλη, Ν. Βύσσα ) έως τις 8/3/2021. Γι αυτό γίνεται έκκληση στους αιμοδότες που δεν κατοικούν σε αυτές τις περιοχές να υποστηρίξουν και να αιμοδοτήσουν όσοι μπορούν αυτό το διάστημα έως να αρθεί η αιμοδοτική καραντίνα και επανέλθει η κανονικότητα.

Η αιμοδοσία του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου είναι ανοιχτή κάθε μέρα από τις 9:00π.μ. έως 13:00 μ.μ. και 17:00 έως 19:00. Και Σαββατοκύριακο από τις 9:00π.μ. έως 13:00 μ.μ..

 Η αιμοδοσία του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης είναι ανοιχτή από Κυριακή έως την Παρασκευή από 8:30 – 14:30 και Τετάρτη, Σάββατο, Κυριακή και Αργίες 17:30 – 20:30. Το Σάββατο το πρωί η αιμοδοσία βρίσκεται με το διασκευασμένο στο Δημαρχείο Αλεξανδρουπόλεως.

Στην Πινακοθήκη του Δήμου Αλεξανδρουπόλεως από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8:30 π.μ. έως 14:00 μ.μ

Κάνουμε λοιπόν το καθήκον μας προς τον εαυτό μας και προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο μας τώρα που μας χρειάζεται περισσότερο παρά ποτέ.

ΔΟΣΕ ΑΙΜΑ ΣΩΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ

Για το Δ.Σ.

Ο Προεδρος

ΦΥΔΑΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος