ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επαναλειτουργεί η δημοτική βιβλιοθήκη Ξυλαγανής

Συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος με την Πρόεδρο και την Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Ξυλαγανής κ.κ. Λαμπρινή Παπαδοπούλου και Θεοδώρα Δουδουλακάκη καθώς και την εκπαιδευτικό κ. Θεοδώρα Αραμπατζή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες της συνεργασίας που ξεκινά μεταξύ του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών και του Συλλόγου Γυναικών Ξυλαγανής, με στόχο τη δημιουργική απασχόληση παιδιών και εφήβων και την αξιοποίηση της Παιδικής και Εφηβική Βιβλιοθήκη της Ξυλαγανής.

Προς την κατεύθυνση αυτή το επόμενο διάστημα η βιβλιοθήκη θα ανοίξει για τα παιδιά. Κάθε εβδομάδα στον χώρο της θα πραγματοποιούνται βιωματικές δράσεις φιλαναγνωσίας σε συνδυασμό και με την παράδοση του τόπου. Κάθε θεματική θα συνδυάζεται με παραδόσεις της περιοχής και, τα συνοδευτικά εργαστήρια θα προάγουν τη συνοχή της διαπολιτισμικής μας κοινωνίας.

Τις δράσεις θα πραγματοποιήσει η εκπαιδευτικός κ. Θεοδώρα Αραμπατζή και η συμμετοχή των παιδιών θα είναι εντελώς δωρεάν.
Ανάλογες δράσεις σχεδιάζεται να υλοποιηθούν και στη Δημοτική Βιβλιοθήκη των Σαπών σε συνεργασία με πολιτιστικούς φορείς και συλλόγους της Δημοτικής Ενότητας Σαπών

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος