ΔΙΕΘΝΗ

Επαναλειτουργεί το Μάτσου Πίτσου έπειτα από 8 μήνες

Το παγκοσμίως διάσημο αρχαιολογικό αξιοθέατο άνοιξε ξανά την 1η Νοεμβρίου με 30% πληρότητα.

Το κλειστό εδώ και 8 μήνες δημοφιλές Μάτσου Πίτσου άνοιξε ξανά επίσημα τις πόρτες του, προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα της πανδημίας, με μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό ατόμων τα 675, σε ομάδες των 8 (7 επισκέπτες συν ο ξεναγός). Πριν την είσοδο στο μνημείο, θα πραγματοποιείται θερμομέτρηση και αν το θερμόμετρο δείξει ανεβασμένες θερμοκρασίες, η είσοδος δεν θα επιτρέπεται. Συν τοις άλλοις, τα γκρουπ πρέπει να τηρούν τις αποστάσεις, ενώ τα τρένα και τα λεωφορεία μέχρι την είσοδο θα λειτουργούν με 50% πληρότητα και χρήση μάσκας.

Το Περού σκοπεύει, επίσης, να ξεκινήσει ξανά τις πτήσεις από διάφορες πόλεις από Ηνωμένες Πολιτείες, Μεξικό, Κεντρική και Νότια Αμερική, ούτως ώστε οι ταξιδιώτες να μπορούν να ταξιδέψουν στη Λίμα του Περού από το Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη, το Ορλάντο, το Μαϊάμι, την Ατλάντα και το Χιούστον.

Οι επισκέπτες του Μάτσου Πίτσου θα πρέπει να αγοράσουν εκ των προτέρων το εισιτήριό του προς αποφυγή συνωστισμού στα ταμεία και να κινούνται γρήγορα. Ο κόσμος, πάντως, φαίνεται να περίμενε την επαναλειτουργία του, αφού για τις πρώτες δύο εβδομάδες τα εισιτήρια ήταν sold out, ενώ πρώτος όλων ήταν ένας γιαπωνέζος τουρίστας που είχε… ξεμείνει στη χώρα λόγω πανδημίας.

clickatlife.gr

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος