ΕΛΛΑΔΑ

Επέστρεψε στον… πόλεμο ο Ρώσος γίγαντας – Πόσο κοστίζει;

Σε χρόνο ρεκόρ επισκευάστηκε στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας το Beriev Be-200, μετά από βλάβη που παρουσίασε στον έναν κινητήρα του κατά τη διάρκεια επιχείρησης στην Εύβοια και μετά τον… μαραθώνιο που έκανε στην Βαρυμπόμπη.

Σύμφωνα με πηγές της Πολεμικής Αεροπορίας, η βλάβη στον κινητήρα ήταν αρκετά σοβαρή. Ομως το ότι είχε προβλεφθεί από τη σύμβαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ρωσικής PAO Ilyushin να υπάρχει επάρκεια ανταλλακτικών κατά την παραμονή του στην Ελλάδα,  μείωσε κατά πολύ τις ώρες επισκευής του αεροπλάνου – κατασβεστικού.

Παράλληλα στην Ελλάδα βρίσκονται και εξιδεικευμένοι τεχνικοί της εταιρείας. Αυτοί συνεργάζονται με τους Έλληνες τεχνικού της Πολεμικής Αεροπορίας, οι οποίοι θεωρούνται από τους πιο καταρτισμένους και αποτελεσματικούς στον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ποις είναι ο Ρώσος… γίγαντας που πολεμά τις φωτιές στην Ελλάδα (+video)

 

Πόσο κοστίζει;

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η ενοικίαση του αεροσκάφους Beriev κόστισε στην Ελλάδα λίγο κάτω από 3,8 εκατομμύρια ευρώ για τέσσερις μήνες. Η αγορά του, αυτή τη στιγμή εκτιμάτε ότι ξεπερνάει τα 65.000.000 ευρώ.

Στις πύρινες μάχες επέστρεψε το Beriev – Πόσο μας κοστίζει; | NewsAuto.gr

φωτογραφίες: Eurokinissi

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος