ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Επιχείρηση «Ελευθερία»: Θρακιώτης ο πρώτος ηλικιωμένος που εμβολιάστηκε για την Covid πριν από την ΠτΔ και τον Πρωθυπουργό

Όσα της εκμυστηρεύτηκε ο 88χρονος Μιχάλης Γιοβανίδης, φιλοξενούμενος σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων που έλαβε δεύτερος το εμβόλιο του κορονοϊού, αποκάλυψε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Ο κ. Γιοβανίδης από τον Έβρο ήταν ο πρώτος ηλικιωμένος που έκανε το εμβόλιο της Pfizer στέλνοντας έτσι ένα δυνατό μήνυμα σε όλους τους ηλικιωμένους αλλά και στις ευπαθείς ομάδες, προκειμένου να κλείσουν ραντεβού και να σπεύσουν στα εμβολιαστικά κέντρα για να εμβολιαστούν κατά του κοροναϊού.

Όπως μάλιστα είπε η ίδια η κα. Μιχαηλίδου στους δημοσιογράφους λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό του κ. Μιχάλη, τον οποίο συνόδευσε στο νοσοκομείο, ο ίδιος δεν παραπονέθηκε καθόλου και δεν πόνεσε κατά τον εμβολιασμό. Μάλιστα, ερωτηθείσα σχετικά με το πώς επελέγη ο κ. Μιχάλης, αποκάλυψε πως ο ίδιος προθυμοποιήθηκε από την αρχή θέλοντας να υποστηρίξει το σχέδιο.

«Εγώ θέλω να είμαι ο πρώτος» φέρεται να είπε. Οπως έγινε γνωστό, ο Μιχάλης Γιοβανίδης κατάγεται από τα Ρίζια Ορεστιάδας.

 

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος