ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Επιδημιολογικός χάρτης: Καστοριά, Ξάνθη και Δράμα «κοκκίνισαν»

Αλλάζει ο επιδημιολογικός χάρτης της χώρας καθώς αυξάνονται οι περιοχές που μπαίνουν στο «κόκκινο» κι ως εκ τούτου οδηγούνται αυτομάτως σε περιοριστικά μέτρα για να αναχαιτιστεί η πανδημία του κορωνοϊού. Πρόκειται για τις περιφέρειες της Καστοριάς, της Ξάνθης και της Δράμας, ενώ στο «κόκκινο» παραμένουν και οι περιφέρειες Πιερίας, Ημαθίας, Πρέβεζας, Καβάλας και Αργολίδας.

Ετσι λοιπόν, στις παραπάνω περιοχές, αρχής γενομένης από το πρωί της Παρασκευής 24 Σεπτεμβρίου στις 06:00 αναμένεται να επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 01:00 πμ έως τις 06:00 πμ και απαγόρευση μουσικής σε χώρους εστίασης για όλο το 24ωρο.

Απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις από την Πολιτική Προστασία, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η περιφέρεια της Ευρυτανίας μετακινείται στο «πορτοκαλί» επίπεδο. Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων της Πολιτικής Προστασίας για το παραπάνω, υπενθυμίζεται πως τα μέτρα που ισχύουν σε ανάλογη περίπτωση, αφορούν την απαγόρευση κυκλοφορίας από 01:00 το βράδυ έως 06:00 το πρωί, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας αλλά και την απαγόρευση μουσικής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ψυχαγωγίας.

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος