ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επικράτησε «χαλαρά» επί της Ελπίδας Σαπών ο Πανθρακικός

Ακόμη μία δυνατή φιλική αναμέτρηση για τον Πανθρακικό, που το απόγευμα της Τετάρτης υποδέχθηκε στο προπονητικό κέντρο στο Κικίδιο την Ελπίδα Σαπών και επικράτησε με το κλειστό 1-0.

Αν και στις αρχές της χρονιάς το φιλικό αυτό θα λογίζονταν ως ένα πολύ δυνατό τεστ ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα διεκδικούσαν το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Θράκης, η Ελπίδα Σαπών αποτελεί πλέον εδώ και αρκετό καιρό ομάδα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, στην οποία επέστρεψε έπειτα από 39 ολόκληρα χρόνια· και τους χωρίζει έτσι μία κατηγορία.

Όσον αφορά την εξέλιξη του παιχνιδιού, οι δύο ομάδες δεν προσέφεραν ιδιαίτερες συγκινήσεις και έδειξαν πως χρειάζονται ακόμη δουλειά ώστε να είναι πανέτοιμες ενόψει των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Πιο συγκεκριμένα, ήταν ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι, με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστιές· με τη δύναμη και το πάθος των δύο ομάδων να υπερτερούν έναντι της δημιουργικότητας.

Το μοναδικό τέρμα στην αναμέτρηση πέτυχε ο Νικολαΐδης στο δεύτερο ημίχρονο.

Για την ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη αυτό ήταν το τέταρτο φιλικό προετοιμάσιας, δείχνοντας πως έχει ακόμη δρόμο ώστε να φανεί έτοιμη στις υποχρεώσεις της για την Α’ ΕΠΣ Θράκης, στην οποία φιλοδοξεί να αναδεχθεί πρωταθλητρια.

Αρκετή δουλειά έχει βεβαίως και η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου, η οποία παρότι ξεκίνησε αργότερα την προετοιμασία της και ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει τον σχεδιασμό ενόψει της ιστορικής σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, δείχνει θετικά δείγματα στο τρίτο μόλις φιλικό παιχνίδι της.

Admin/Komotini24 – ΘράκηΣπορτΣ

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος