ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επισκέψεις και ευχές Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς

Ευχές για τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αντάλλαξε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς, επισκεπτόμενος αντιπροσωπευτικά εκπροσώπους των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας, των Τελωνείων και του Ιατρικού χώρου.

Ο κ. Πέτροβιτς αντάλλαξε ευχές και προσέφερε παραδοσιακά εορταστικά γλυκά:

• Στο στρατιωτικό φυλάκιο 1 στις Καστανιές, όπου τον υποδέχθηκαν ο Στρατηγός Διοικητής της 16ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού  Αναστάσιος Αλεξιάδης και ο Ταξίαρχος Αναστάσιος Κολέζας.

• Στο στρατιωτικό φυλάκιο Γέφυρας Κήπων Έβρου, όπου τον υποδέχθηκε ο Ταξίαρχος Δημήτριος Παντζιώκας.

• Στο Περιφερειακό Κέντρο Επιχειρήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛΑΣ) στην Αλεξανδρούπολη, στο Τοπικό Κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ στη Νέα Βύσσα, καθώς και στο Σταθμό Ελέγχου Κίνησης στη Μάνδρα.

• Στα Τελωνεία Κήπων και Καστανεών.

• Στο προσωπικό του ΕΚΑΒ στην Αλεξανδρούπολη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου δήλωσε σχετικά: «Δυστυχώς ο αυξημένος αριθμός κρουσμάτων επιβάλλουν εκ νέου κατά τις γιορτινές ημέρες αυστηρή τήρηση των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19 και την προστασία όλων μας. Εύχομαι οι φετινές γιορτές να είναι οι τελευταίες που θα μας κρατήσουν μακριά από συγγενείς, φίλους, αγαπημένα πρόσωπα! Εύχομαι ολόψυχα να ξαναζωντανέψει η ελπίδα, φέρνοντας υγεία, ευτυχία, κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή. Χρόνια Πολλά! Να έχουμε μια καλή και δημιουργική χρονιά!».

Τον κ. Πέτροβιτς συνόδευε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Κωνσταντίνος Βενετίδης.

 

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος