ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης ενόψει Πάσχα στις Δομές του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Παίδων Κομοτηνής και στην Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος

Ευχές και δώρα ενόψειτου Πάσχα, προσέφερεο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης, Νικόλαος Τσαλικίδης σε επισκέψεις του στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων Κομοτηνής και στη Μονή Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος, τηρουμένων των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων που προβλέπονται .

Κατά την επίσκεψη στο Θεραπευτήριο, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, μετά από μία σύντομη ξενάγηση στους χώρους,συνομίλησε μεμέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και του υγειονομικού προσωπικού του. Επισήμανε το σημαντικό ρόλο της δομής  εκφράζοντας το ενδιαφέρον του για τη στήριξη της.

Στη συνέχεια επισκέφθηκετις μοναχές της Ιεράς Μονής Παναγίας Φανερωμένης, οι οποίες τον υποδέχθηκαν θερμά.Μάλιστα εξέφρασαν την ικανοποίηση τους κάνοντας λόγο για το αντιπλημμυρικό έργο που υλοποιήθηκε στην περιοχή, προστατεύοντας τον χώρο της Μονής στο σύνολό της από έντονες πλημμύρες που είχαν σημειωθεί τακτικά.

«Επισκεφθήκαμε ανθρώπους που δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό. Σε κάθε περίπτωση αξίζουν την εκτίμηση και τον σεβασμό μας για τη δύναμη ψυχής που καταθέτουν, διατηρώντας τις δομές προς όφελος των παιδιών και των πολιτών αντίστοιχα.Για τις Άγιες μέρες που έρχονται τους ευχηθήκαμε,καλό Πάσχα με υγεία και αισιοδοξία!», ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, Νικόλαος Τσαλικίδης.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος