ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Επιμελητηρίου Έβρου στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης

Το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης στο Αρίστηνο του Δήμου Αλεξανδρούπολης, επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Έβρου με επικεφαλής τον πρόεδρο Χριστόδουλο Τοψίδη. Στην συνάντηση με τον Διευθυντή της δομής Γιώργο Βαφέα έγινε μία πλήρης ενημέρωση για τη λειτουργία της και το έργο που παράγεται εκεί.

Το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης φιλοξενεί σήμερα 20 παιδιά που καλύπτουν ένα μεγάλο ηλικιακό φάσμα και μεγαλώνουν με τη φροντίδα των γονέων SOS και ενός συνόλου επιστημόνων που μεριμνούν για την ψυχική και σωματική τους υγεία.

Τα παιδιά του Χωριού SOS είναι πλήρως ενταγμένα στην κοινωνική ζωή της τοπικής κοινωνίας, φοιτούν στα σχολεία της Αλεξανδρούπολης, παρακολουθούν φροντιστήρια, αθλητικές, καλλιτεχνικές δραστηριότητες κ.α, χάρη στις εργώδεις προσπάθειες που καταβάλουν οι εργαζόμενοι στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης.

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Επιμελητηρίου Έβρου στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης

Το Επιμελητήριο Έβρου με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, προσέφερε συμβολικά δώρα στα παιδιά του Χωριού SOS, στο πλαίσιο της Κοινωνικής Ευθύνης και εν όψει των εορτών. Πέραν τούτου όμως, αποφασίστηκε η διοργάνωση στοχευμένων δράσεων στο προσεχές μέλλον με στόχο τόσο την εξυπηρέτηση των αναγκών του Παιδικού Χωριού SOS, αλλά και την υποστήριξη των παιδιών στην ενίσχυση των κοινωνικών και άλλων δεξιοτήτων τους.

Στο ίδιο πλαίσιο, to Επιμελητήριο παρακινεί όλα τα μέλη του, να εντάσσουν το Παιδικό Χωριό SOS στους αποδέκτες των δωρεών και των προσφορών που κάνουν στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν η Κυριακή Λεγγέτση (μέλος ΔΣ Επιμελητηρίου Έβρου και Πρόεδρος Τμήματος Υπηρεσιών) και ο Δημήτρης Μπακαλίδης (μέλος ΔΣ Επιμελητηρίου Έβρου και Υπεύθυνος ΓΕΜΗ).

Πηγή: https://www.alexpolisonline.com/2021/12/sos_18.html#ixzz7FQkc98bL
Alexandroupoli Online

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος