ΔΙΑΦΟΡΑ

Επίσκεψη Αυγενάκη στην Κομοτηνή, 780.000 ευρώ για νέο ταρτάν στο Πανθρακικο Στάδιο

Μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες θα γίνει η δημοπράτηση του έργου κατασκευής νέου ταρτάν στο Εθνικο Πανθρακικο Στάδιο Κομοτηνής, προϋπολογισμού 780.000 ευρώ.

Αυτό εξήγγειλε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, επισκεπτόμενος το Πανθρακικό Στάδιο το απόγευμα της Τρίτης στο πλαίσιο περιοδείας του στην περιοχή.

Προσθεσε ότι στις προτεραιότητες είναι να προχωρήσουν και τα γήπεδα τένις, η ανακατασκευή των οποίων έχει βαλτώσει, χωρίς να διευκρινίσει αν η ευθύνη για αυτό βαρύνει τον εργολάβο που τα εχει αναλάβει ή την διοίκηση.

Ο υφυπουργός υποστήριξε ότι μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης θα επιχειρηθεί να γίνουν καλύτερες και πιο συγχρονες οι εγκαταστάσεις που ανήκουν στην ΓΓΑ, αλλά δεν υπάρχουν απεριόριστα χρήματα και θα πρέπει το κάθε ευρώ του έλληνα πολίτη να σπαταλείται λελογισμένα.

Αναλυτικά οι ανάγκες του Πανθρακικού Σταδίου επρόκειτο να εξεταστούν σε σύσκεψη με την διοίκησή του στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Τον Λευτέρη Αυγενάκη συνόδευσαν μεταξύ άλλων ο νέος πρόεδρος Δ.Σ. του Πανθρακικού Σταδίου Βασίλης Γαβριηλίδης και τα μέλη του, ο περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος και ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης.

thrakisports.gr

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος