ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επιστολή Δημάρχου Κομοτηνής στον ΥΠ.ΕΣ για ένταξη των κατοίκων της Δ.Ε Ν. Σιδηροχωρίου σε ευεργετικές διατάξεις

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Ιωαννης Γκαρανης, απέστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, με την οποία του μεταφέρει το αίτημα της Δημοτικής αρχής να ενταχθούν οι πληγέντες κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Ν. Σιδηροχωρίου του Δήμος Kομοτηνής στις ευεργετικές διατάξεις του ν. 4728/2020.

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Κομοτηνής ζητά από τον Υπουργό Εσωτερικών να υιοθετηθεί και να τεθεί σε εφαρμογή ένα ολοκληρωμένο και συνεκτικό πακέτο μέτρων ανακούφισης των πληγέντων, στήριξης της αποκατάστασης και επιστροφής στην κανονικότητα της τοπικής κοινωνίας, παρόμοιο με αυτό των διατάξεων του ν. 4728/2020, μέσω του οποίου θεσπίστηκαν επείγουσες ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των καταστροφικών συνεπειών από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός».

Με τον νόμο αυτό λαμβάνονται μέτρα για την ενίσχυση των πληγέντων από τον μεσογειακό κυκλώνα, όπως η χορήγηση σημαντικής οικονομικής ενίσχυσης για την κάλυψη του συνόλου των ζημιών που υπέστησαν οι οικοσκευές, η αναστολή μέτρων αναγκαστικής εκτέλεσης μέχρι τις 30/9/2021, καθώς και η δυνατότητα αναστολής συμβάσεων εργασίας μέρους ή όλων των εργαζομένων των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί μέχρι την αποκατάσταση των ζημιών τους.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος