ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιστρέφει για 2η χρονιά στην Κομοτηνή το UMC 4 Fight Like Thracians, με τη συμμετοχή 9 Θρακιωτών αθλητών

UMC – Ultimate Martial Championship
Το UMC 4 Fight Like Thracians επιστρέφει για 2 η συνεχόμενη φορά στην Κομοτηνή στις 25 Μαΐου, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο της πόλης!

Μετά την μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης χρονιάς, υπόσχεται ένα πιο δυνατό, πιο μεγάλο και πιο φαντασμαγορικό show στον χώρο τον μαχητικών αθλημάτων.

26 μαχητές, θα επιδείξουν τις μαχητικές τους δεξιότητες μέσα από 13 σκληρές αναμετρήσεις στο κλουβί του UMC. Με γνώμονα πάντα την ανάδειξη καινούργιων αθλητών και προπονητών στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων καταφέραμε να συγκεντρώσουμε από όλη την Ελλάδα τους καλύτερους ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές.
Η ομάδα του UMC είναι περήφανη για την κάρτα αγώνων, που περιλαμβάνει έμπειρους αθλητές υψηλού επιπέδου με συμμετοχές σε Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και νέους που θα κάνουν το ντεμπούτο τους στη διοργάνωση.
Η κάρτα περιλαμβάνει στο main event τον Κομοτηναίο αθλητή Αλέξανδρο Χρυσοχοΐδη, ο οποίος θα παίξει για τη ζώνη σε έναν επαγγελματικό αγώνα με όρους K1 εναντίον του Βαλεντίνου Κυριακίδη από τη Σκύδρα στα 84kg, με 5 γύρους των 3 λεπτών.
Επίσης περιλαμβάνει τον επαγγελματικό αγώνα MMA μεταξύ του Κομοτηναίου αθλητή Mohamed Kir Ahmet εναντίον του Ergi Hoxha από την Αλβανία, στην lightweight κατηγορία.
Θα αγωνιστούν επίσης από τη Θράκη:
 Ιωάννης Παπαδόπουλος, Ξάνθη, mma 93kg
 Αργύρης Γρηγοριάν, Κομοτηνή, mma 74kg
 Κώστας Αγγελίδης, Κομοτηνή, mma 77kg
 Αγγελική Κοκμοτού, Κομοτηνή, kick low 55kg
 Βασίλης Ασλανίδης. Κομοτηνή, kick low 63kg
 Ζήσης Καπαμάς. Διδυμότειχο, kick low 70,3kg
 Σέρχιος Αϊδινίδης, Αλεξανδρούπολη, kick low 70,3kg

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος