ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιστρέφει στα γήπεδα της Ροδόπης ο ιστορικός Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

Μια σημαντική είδηση για το ποδόσφαιρο της Ροδόπης γνωστοποιήθηκε πριν από λίγο. Μια από τις ιστορικότερες ερασιτεχνικές ομάδες της Θράκης και της Ροδόπης με πρωταθλήματα και κύπελλα ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου επιστρέφει μετά από 3 χρόνια στα γήπεδα της Ροδόπης.

Η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου με 2 νταμπλ, 5 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα στην Α’ κατηγορία, συμμετοχές στην Δ’ Εθνική και διεθνέις παίκτες και να φοράνε την φανέλα του όπως ο μεγάλος ψηλός του ελληνικού ποδοσφαίρου Αντώνης Αντωνιάδης και Χρήστος Μαλαδένης, αποχώρησε από τα γήπεδα της Ροδόπης ως νταμπλούχος την σεζόν 2018-19 θα κάνει μια νέα επανεκκίνηση στα γήπεδα από την Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης και ήδη προχώρησε σε εκλογές και πρόεδρο τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδα Ναζήμ Γκιρετλή.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδα σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, απαρτίζουν εκτός του προέδρου Ναζήμ Γκιρετλή, ο Χασάν Χασάν ως αντιπρόεδρος, ο Μπεκήρ Εμρέ ως ταμίας, γραμματείς οι Μάνκο Κουμπιλάι και Μεχμέτ Σαλή , γενικοί αρχηγοί θα είναι οι Διαμαντής Σκουλαρίκας και Χουσείν Ουμίτ, ενώ υπεύθυνος του γηπέδου θα είναι ο Μολλά Αχμέτ.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος