ΕΛΛΑΔΑ

Επιτροπή λοιμωξιολόγων: Ο κύβος ερρίφθη! Ανοίγουν Γυμνάσια – Λύκεια την 1η Φεβρουαρίου – Μόνο Γυμνάσια στις «κόκκινες» περιοχές

Πράσινο φως για το άνοιγμα των Γυμνασίων και Λυκείων την 1η Φεβρουαρίου, δηλαδή τη μεθεπόμενη Δευτέρα έδωσε η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων, μετά από τηλεδιάσκεψη το πρωί. Μόνο τα Γυμνάσια θα ανοίξουν στις περιοχές με υψηλό επιδημιολογικό φορτίο, όπως αποφάσισαν.

Το άνοιγμα των Γυμνασίων και Λυκείων αποφάσισε να εισηγηθεί η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων κατά την διάρκεια τηλεδιάσκεψης που πραγματοποίησε από το πρωί. Υπό την σκιά των νέων εξελίξεων στην Ευρώπη, με την ραγδαία εξάπλωση του μεταλλαγμένου στελέχους του ιού, οι ειδικοί αποφάσισαν να δώσουν τη συναίνεσή τους για το άνοιγμα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από την 1η Φεβρουαρίου, αλλά στις «κόκκινες» περιοχές μόνο τα Γυμνάσια.

Για το κυνήγι και το ψάρεμα οι ειδικοί εισηγούνται να επιτραπεί από την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, ενώ θετική φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες να είναι και η εισήγηση για το άνοιγμα των πρακτορείων του ΟΠΑΠ την ίδια ημερομηνία.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος