ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Εποικοδομητική συνεργασία του Δημάρχου Μαρωνείας Σαπών με τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης

Τον Δήμαρχο Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνο Χαριτόπουλο επισκέφτηκε σήμερα Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022 στο γραφείο του στις Σάπες ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες.
Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε θερμό και εποικοδομητικό κλίμα, συζητήθηκε η πορεία των ανασκαφικών εργασιών στο σπήλαιο “Πολύφημος” Μαρώνειας από την Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας-Σπηλαιολογίας που είναι φορέας εποπτείας και διαχείρισης του έργου, σύμφωνα με την προγραμματική σύμβαση που έχουν υπογράψει το Υπουργείο Πολιτισμού, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών και μέσω της οποίας στόχος είναι η ανάδειξη, η προστασία και η βιώσιμη αξιοποίηση του σπηλαίου.
Περαιτέρω συζητήθηκε η πορεία των έργων που εκτελούνται στον Δήμο Μαρωνείας- Σαπών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και αφορούν την αντιπλημμυρική προστασία του Δήμου, τη διαχείριση των ρεμάτων, τη βελτίωση του οδικού δικτύου και άλλα.
Μεγάλη βαρύτητα δόθηκε στο θέμα των λιμανιών τόσο της Μαρώνειας για τη στέγαση του Λιμεναρχείου και άλλων έργων, όσο και του αλιευτικού καταφυγίου Ιμέρου για την απομάκρυνση των φυκιών και την καλύτερη λειτουργία του.
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών και ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης επισκέφτηκαν το λιμάνι της Μαρώνειας, το Σπήλαιο “Πολύφημος” στη Μαρώνεια και το αλιευτικό καταφύγιο του Ιμέρου.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος