ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΣ Θράκης: Ο απολογισμός του Πανθρακικού για το 2020 και οι ευχές για το 2021

Στις πιο ξεχωριστές στιγμές του στο φτώχο σε αθλητικά δρώμενα έτος του 2020, αλλά και στη φιλοσοφία που ακολουθείται σε οργανωτικό επίπεδο αναφέρθηκε ο Πανθρακικός, σε έναν απολογισμό λίγες μέρες πριν την αλλάγη της χρονιάς.

Παράλληλα, η επιστροφή στα γήπεδα και την αγωνιστική δράση είναι η εύχη του συλλόγου για το 2021.

Αναλυτικά, η σχετική δημοσίευση του Πανθρακικού:

«Το 2020 αναμφίβολα είναι ένα έτος που θα θέλουμε όλοι να ξεχάσουμε καθώς από τον Μάρτιο και έπειτα όλα είναι στην σκιά του κορωνοϊού. Παρόλα αυτά, σε μία χρονιά που για πολλούς συλλόγους θεωρείται χαμένη, η οικογένεια του Πανθρακικού πανηγύρισε κάποιες δυνατές στιγμές που επιθυμούμε να γίνουν το εφαλτήριο πολλών επιτυχιών μέσα στο 2021 με την ευχή να επιστρέψουμε σύντομα στις συνήθειες μας και στα γήπεδα.

Στο πρώτο μισό της χρονιάς, δυστυχώς ο κορωνοϊός μας στέρησε την δυνατότητα διεκδίκησης της 1ης θέσης που οδηγούσε στην Γ΄ Εθνική με το πρωτάθλημα να ολοκληρώνεται πρόωρα στην 1η αγωνιστική των Play Off. Δεν πραγματοποιήθηκε επίσης ο τελικός του κυπέλλου της τοπικής ΕΠΣ Θράκης με αντίπαλο τη Δόξα Γρατινής με τον κυπελλούχο να αναδεικνύεται στην κλήρωση, όπου ο πιο τυχερός ήταν ο Πανθρακικός, ο οποίος όμως έφτασε εκεί έχοντας 4/4 απέναντι σε Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και Ελπίδα Σαπών.

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με την κατάκτηση του Super Cup «Νίκος Ντοσίδης» όταν και η ομάδα μας επικράτησε με 2-1 της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου ενώ παράλληλα ξεκίνησε με εμφατικές νίκες στο πρωτάθλημα δείχνοντας εντός των 4 γραμμών του γηπέδου πως κτίστηκε με στέρεες βάσεις. Στο τελευταίο όπως έμελε να αποδειχθεί παιχνίδι για το 2020 ο Πανθρακικός επικράτησε με 1-0 της FC Serres 1800 παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος, μία πρόκριση χωρίς αντίκρισμα καθώς ο κορωνοϊός άφησε το στίγμα του σε όλη την χώρα.

Η ομάδα μας ξεκίνησε το κτίσιμο με μία φιλοσοφία εμπιστοσύνης στα παιδιά της περιοχής, πάνω στα οποία θέλει να κτίσει τον νέο Πανθρακικό. Επιπλέον γύρω από την ομάδα ενσωματώνονται άνθρωποι με όρεξη και όραμα, που καθιστούν βέβαιο πως όταν επιστρέψουμε στις συνήθειες μας η «φλόγα» θα ανάψει δυνατά και θα αφήσει το αποτύπωμα της ξανά σε όλη τη Ροδόπη. Αυτό άλλωστε εγγυάται και η νέα γενιά ποδοσφαιριστών που πλημμυρίζει τα απογεύματα τις εγκαταστάσεις της ομάδας μας στο Κικήδειο καθιστώντας πάλι τις ακαδημίες του Πανθρακικού ως μία από τις πιο δυνατές και ελκυστικές στη Θράκη!

Αντίο 2020, δεν θα μας λείψεις και πολύ!

2021 καλώς να έρθεις και να μας φέρεις πάλι ξανά στα γήπεδα!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!»

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος