ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΣ Θράκης: Ο Πανθρακικός επέκτεινε την συνεργασία του με Ζαγγούλο

Σε επέκταση της συνεργασίας τους προχώρησαν ο Πανθρακικός και ο Τιμόθεος Ζαγγούλος για τουλάχιστον ακόμα ένα χρόνο.

Κάτοικος Κομοτηνής θα συνεχίζει να είναι και την επόμενη χρονιά ο Κύπριος αμυντικός Τίμος Ζαγγούλος καθώς επέκτεινε το συμβόλαιο του με τον Πανθρακικό.

Ο Ζαγγούλος ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο στην ηλικία των οκτώ στην ακαδημία Πανσόλιος, ενώ στην ηλικία των δώδεκα εντάχθηκε στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ, οπού κατέκτησε  5 διαδοχικά πρωταθλήματα (Κ13, Κ15, Κ16, Κ17 και Κ21). Πριν ανηφορήσει προς την Ελλάδα και την Κομοτηνή αγωνίστηκε στην Κ21 της Ομόνοιας με την οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το Κύπελλο Κ21.

Με τον ερχομό του στην Κομοτηνή εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ Κοσμίου όπου αγωνίστηκε δυο σεζόν, την περίοδο 2017-2018, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ’ εθνική, όντας ο MVP του πρωταθλήματος, αλλά και την σεζόν 2018-2019 στην Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού:

Ο 22χρονος αμυντικός, προερχόμενος από την Κύπρο, αγωνίστηκε στην πατρίδα του για πολλά χρόνια με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ και για έναν χρόνο με την φανέλα της Ομόνοιας ενώ στην περιοχή μας κατέκτησε το πρωτάθλημα ΕΠΣ Θράκης με την φανέλα του ΠΑΟΚ Κοσμίου την σεζόν 2017-18 ενώ την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε με την ίδια ομάδα στο πρωτάθλημα της Football League 2.

Την σεζόν 2019/20 ξεκίνησε στον Άρη Αβάτου, ομάδα Γ Εθνικής από όπου αποκτήθηκε τον Οκτώβριο προκειμένου να συνεχίσει να συνδυάζει τις σπουδές του στο ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ.

Ευχόμαστε στον Τίμο μία σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος