ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΣ Θράκης: Πιστός στρατιώτης του Σιδηροχωρίου ο Κουτσογιάννης! Στον πάγκο της Δόξας και τη νέα σεζόν

Την επέκταση της συνεργασίας με τον Σπύρο Κουτσογιάννη ανακοίνωσε η (τελευταία) πρωταθλήτρια ΕΠΣ Θράκης, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.

Υπό τις οδηγίες του Κουτσογιάννη, η Δόξα έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Θράκης και εν συνεχεία αγωνίστηκε σε Εθνικό Πρωτάθλημα, σε αυτό της Γ’ Εθνικής.

Παρά το γεγονός πως η πορεία της ομάδας στον 1ο Όμιλο έληξε άδοξα, εξαιτίας της πανδημίας που έπληξε σε μεγάλο την ίδια την ομάδα (κυρίως κατά την επανέναρξη των προπονήσεων), η διοίκηση επεξεργάζεται ήδη τα σχέδια για τη νέα σεζόν στα τοπικά και η πρώτη της κίνηση είναι να δώσει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τα «κλειδιά» στον έμπειρο προπονητή.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου:

«Η ΔΟΞΑ Νέου Σιδηροχωρίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Σπύρο Κουτσογιάννη! Ο Σπύρος θα είναι στο τιμόνι της Ομάδας γιά τέταρτη σεζόν. Ειναι Φίλος, αγαπάει την Ομάδα και είναι ένας πραγματικός «Στρατιώτης». Εχει υπηρετήσει την ομάδα σε όλα τα πόστα με επιτυχία! Με τον Σπύρο στο «τιμόνι» ξεκινάμε το ταξίδι μας προς τον «Βορρά». Η διοίκηση του εύχεται, υγεία πάνω από όλα και μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με επιτυχίες!»

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος