ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΣ Θράκης: Σπουδαία μεταγραφή για τον Σπάρτακο με Γιώργο Μάκη από την Δόξα Προσκυνητών

Σε μια πολύ σημαντική προσθήκη προχώρησε ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων αποκτώντας τον Ηπειρώτη μεσοεπιθετικό Γιώργο Μάκη από την Δόξα Προσκυνητών.

Ο 19χρονος (γεννημένος στις 31/3/2003) ταχύτατος επιθετικός πέρυσι ήταν η αποκάλυψη της σεζόν με 15 τέρματα βοηθώντας την ομάδα των Προσκυνητών στην παραμονή. Ωστόσο στάθηκε άτυχος και μάλιστα κόντρα στην νέα του ομάδα, και τραυματίστηκε στους χιαστούς, τραυματισμό που ξεπέρασε και αυτή την περίοδο αυτή βρίσκεται ήδη στην τελική φάση επιστροφής ξεκινώντας προπονήσεις.

Ο Αρτινός πρώην αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, ξεκίνησε από το Δία Κωστακιών Άρτας και συνέχισε στα Κ15 και Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα. Αγωνιζόταν στους Γιαννιώτες ως δεξί μπακ αλλά ο Γιάννης Πουρλιάκας εκμεταλλευόμενος την μεγάλη ταχύτητα και δύναμή του τον μετέφερε στην επίθεση ως εξτρέμ και ως φορ.

Ανακοινώθηκε στην αρχή της σεζόν από την Αναγέννηση Θρυλορίου του Τασου Μπόζη αλλά η διάλυση της ομάδας τον έστειλε στον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων. Πέρυσι λόγω των εμφανίσεων του απασχόλησε Πανθρακικό και Άρη Αβάτου, αλλά ο τραυματισμός του «φρέναρε» προσωρινά την μετακίνησή του και κερδισμένο τον Σπάρτακο του Παναγιώτη Βουνάτσου.

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος