ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΣ Θράκης: Βάζει εμπειρία στο ρόστερ του ο Πόντος Θρυλορίου!

Η απόκτηση του 31χρονου έμπειρου στα γήπεδα της Ροδόπης αμυντικού χαφ ήταν εισήγηση του προπονητή της ομάδας και νιόπαντρου Πέτρου Βιόπουλου με την συμφωνία να κλείνεται στα γαμοβαπτήσια του Βιό όπου βρισκόταν και ο πρόεδρος της ομάδας του Θρυλορίου Μιχάλης Κακουλίδης.

Ο «Ντέμι» όπως τον φωνάζουν οι συμπαίκτες του, είναι πτυχιούχος οικονομολόγος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και νέος πατέρας και αυτός, ενω στο παρελθόν αγωνίστηκε ακόμα σε Ορφέα Ξυλαγανής, Ελπίδα Σαπών, Δοξα Ν. Σιδηροχωρίου, Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, Δόξα Γρατινής και Κόσμιο και είναι μέλος της ομάδας της ΕΠΣ Θράκης για το Region’s Cup.

H ανακοίνωση του Πόντου Θρυλορίου:

«Μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ο Ανέστης Ντεμιρτζίδης ο οποίος είναι προσωπική επιλογή του κόουτς της ομάδας Πέτρου Βιόπουλου. Ο Ανέστης αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού χαφ και με την πολύχρονη εμπειρία του σε υψηλότερες κατηγορίες είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει την αγωνιστική εικόνα και τις δυνατότητες της ομάδας μας ώστε να πετύχει τους στόχους που θα έχει την νέα αγωνιστική περίοδο… Καλώς ήρθες Ανέστη στην ιστορική μας ομάδα..»

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος