ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ερχεται την προσεχή εβδομάδα για επίσημη επίσκεψη στην Θράκη ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης

Την πρώτη του επίσημη επίσκεψη στην Θράκη στους 15 περίπου μήνες που είναι υφυπουργός Αθλητισμού θα πραγματοποιήσει την προσεχή εβδομάδα ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πολιτικός προϊστάμενος του αθλητισμού θα έχει ως βάση της επίσκεψής του την Κομοτηνή, όπου και θα έχει συνάντηση με την διορισμένη από τον ίδιο νεά διοίκηση του Πανθρακικού Εθνικού Σταδίου Κομοτηνής (που ανήκει ως γνωστόν απευθείας στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού).

Δεδομένου ότι ανεβαίνει ο ίδιος στην πρωτεύουσα της Ροδόπης, εκτιμάται ότι θα ανακοινωθούν σημαντικά έργα. Λέγεται ότι πέρα από τη νέα πίστα mountain bike που θα εγκαινιαστεί επίσημα, θα εξαγγελθούν έργα όπως η κατασκευή κερκίδας 3.000 θέσεων και βελτίωση στα αποδυτήρια για το γήπεδο του στίβου (αλλά και ποδοσφαίρου).

Επίσης, θα γίνει ανασκόπηση και του ζητήματος της ανακατασκευής των γηπέδων τένις που είχαν εξαγγελθεί από τον προηγούμενο υφυπουργό επί ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βασιλειάδη αλλά βρίσκονται στην αρχή της ανακατασκευής τους εδώ και δυο χρόνια. Η λογική λέει επίσης ότι θα επισκεφθεί και τις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Δεν είναι ακόμα γνωστό αν με την ευκαιρία της ανόδου του ο υφυπουργός Αθλητισμού θα προγραμματίσει να δει και κάποιους παράγοντες ομάδων, ούτε αν το ταξίδι του θα περιοριστεί μόνο στην Κομοτηνή ή θα προγραμματίσει επισκέψεις και σε Εβρο ή Ξάνθη (ειδικά στην τελευταία θα είχε ενδιαφέρον μια επίσκεψη αφού αρκετοί τον θεωρούν βασικό υπαίτιο του υποβιβασμού της επαγγελματικής ποδοσφαιρικής ομάδας μετά από 31 συνεχή χρόνια στην Α’ Εθνική).

Πάντως ως ημέρα της επίσκεψής του Λευτέρη Αυγενάκη στην Θράκη προγραμματίζεται καταρχήν, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThrakiSportS, η προσεχής Τρίτη 13 Οκτωβρίου – αλλά με επιφύλαξη για οποιοδήποτε απρόοπτο στους ύποπτους και δύσκολους καιρούς που ζούμε, το οποίο ενδέχεται να αλλάξει το καταρχήν πρόγραμμα του υφυπουργού Αθλητισμού.

ThrakiSportS

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος