ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Έρευνα Τουριστικού Βαρόμετρου του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Σε συνέχεια των συντονισμένων ενεργειών αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας, οργανώνεται για πρώτη φορά η Έρευνα Τουριστικού Βαρόμετρου του Δήμου Αλεξανδρούπολης “𝗔𝗹𝗲𝘅𝗮𝗻𝗱𝗿𝗼𝘂𝗽𝗼𝗹𝗶𝘀 𝗧𝗼𝘂𝗿𝗶𝘀𝗺 𝗕𝗮𝗿𝗼𝗺𝗲𝘁𝗲𝗿”!
Πρόκειται για μια επαναλαμβανόμενη έρευνα εξόδου τουριστών (tourist exit survey), που στόχο έχει την περιοδική καταγραφή των στάσεων, απαιτήσεων, καθώς και του βαθμού ικανοποίησης των τουριστών από το σύνολο των τουριστικών υπηρεσιών και υποδομών του Δήμου Αλεξανδρούπολης!
Στα πλαίσια αυτής της δράσης, την Τετάρτη 26.07.2023, στο γραφείο του κ. Δημάρχου, πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της συγκεκριμένης έρευνας από την εταιρεία που την έχει αναλάβει και πιο συγκεκριμένα από την Palmos Analysis (Εταιρεία Ερευνών, Δημοσκοπήσεων, Επικοινωνίας και Συμβουλευτικής) δια των εκπροσώπων της Πασχάλη Τεμεκενίδη (Δ/ντή Ερευνών) και Στέργιο Αραμπατζή (Δ/ντή Marketing και Επικοινωνίας). Πιο συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν τα χαρακτηριστικά της έρευνας, ο τρόπος και η διάρκεια διεξαγωγής της, οι στόχοι, το περιεχόμενο, τα συγκριτικά οφέλη και τα πλεονεκτήματά της!
Η καθιέρωση σε ετήσια βάση διεξαγωγής του “Τουριστικού Βαρόμετρου Δήμου Αλεξανδρούπολης” πρόκειται να συμβάλλει αποφασιστικά στο σχεδιασμό και τη χάραξη στρατηγικής για την τουριστική βιομηχανία του Δήμου Αλεξανδρούπολης, παρέχοντας πρωτογενείς πληροφορίες για τον τουρισμό της περιοχής και αναδεικνύοντας τους άξονες προτεραιότητας για τη δράση των φορέων και των τουριστικών επιχειρήσεων.
Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν:
➤ Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Γιάννης Ζαμπούκης
➤ Πρόεδρος & Αντιπρόεδρος της ΤΙΕΔΑ ΑΕ κ. Αναστάσιος Σεραφειμίδης & Πέτρος Κυριακίδης αντίστοιχα
➤ Εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού ΑΜΘ Αθανάσιος Τσώνης
➤ Αερολιμενάρχης κ. Στέλιος Ζαντανίδης
➤ Πρόεδρος Ξενοδόχων Θράκης κ. Απόστολος Παλακίδης
➤ Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Βασίλειος Κασαπίδης
➤ Αντιπρόεδρος Εστίασης Αλέξανδρος Χαλκιάς
➤ Μέλος του Δ.Σ. της ΤΙΕΔΑ ΑΕ κ. Παναγιώτα Δερμεντζοπούλου
➤ Διευθύντρια ΙΕΚ Τουρισμού κ. Μαρίνα Μπελτσίδου
➤ Εκπρόσωπος Τουριστικών Γραφείων κ.Ευαγγελία Καραμπατζάκη
🏕️ 𝝩𝝤𝝪𝝦𝝞𝝨𝝩𝝞𝝟𝝜 𝝞𝝖𝝡𝝖𝝩𝝞𝝟𝝜 𝝚𝝥𝝞𝝬𝝚𝝞𝝦𝝜𝝨𝝜 𝝙𝝜𝝡𝝤𝝪 𝝖𝝠𝝚𝝣𝝖𝝢𝝙𝝦𝝤𝝪𝝥𝝤𝝠𝝜𝝨
☎️ 25510 88 340 | 28735 | 26055
📍 Εθνική Οδός Αλεξανδρούπολης – Μάκρης

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος