ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Έσπασε» σε 2 τμήματα των 25 μαθητών το 12ο Νηπιαγωγείο Κομοτηνής

Αίσια έκβαση καταρχάς για το 12ο Νηπιαγωγείο Κομοτηνής με τους 50 υπεράριθμους μαθητές. Μετά τις πιέσεις σε Δήμο Κομοτηναίων και Α-θμια Εκπαίδευση, το τμήμα έσπασε σε δύο των 25 ατόμων, ενώ ήλθε και επι πλέον προσωπικό.

Οι γονείς αναρωτιούνται γιατί ενώ υπήρχε χρόνος προετοιμασίας, τα παιδιά τους να μεταφερθούν στο 11ο Δημοτικό και συγκεκριμένα στην αίθουσα εκδηλώσεων, ένα χώρο που δεν παραπέμπει επ ουδενί σε κλίμα και ατμόσφαιρα νηπιαγωγείου.

Επι πλέον θέτουν θέμα προστασίας της υγείας και από άλλες ιώσεις, εκτός κορονοϊού, αλλά και θέματα ατομικής υγιεινής στις τουαλέτες που δεν είναι οι κατάλληλες.
Η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και ο Δήμος Κομοτηναίων, είχαν ενημερώσει τους Γονείς πως θα έλθουν κοντεϊνερς για την στέγαση των δύο τμημάτων, τα οποία θα είναι έτοιμα να λειτουργήσουν μετά από ένα μήνα, λόγω των απαραίτητων εργασιών σύνδεσης.
Τα κοντέϊνερς βρίσκονται ήδη στην αυλή του 12ου Νηπιαγωγείου.

Όπως τονίζουν οι γονείς, αλλά είναι και αίτημα και των άλλων φορέων, το πρόβλημα δεν λύνεται με τα κοντεϊνερς, αλλά με την κατασκευή νέων διδακτικών κτιρίων, με τις κατάλληλες προδιαγραφές για μάθηση, απασχόληση και δραστηριότητες.

ERT Komotinis/BM

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος