ΔΙΑΦΟΡΑ

Έτσι θα βελτιώσεις το παιδί σου στην ορθογραφία

Είναι πολλά τα παιδιά που αντιμετωπίζουν μικρότερο ή μεγαλύτερο πρόβλημα με την ορθογραφία, ιδιαίτερα τα πρώτα χρόνια της σχολικής εκπαίδευσης. Το βέβαιο είναι ότι για να μάθει ένα παιδί να γράφει σωστά, απαιτείται χρόνος και επιμονή, υπάρχουν όμως τρόποι για να βοηθήσουμε κι εμείς το παιδί μας να βελτιώσει τις δεξιότητες γραφής του και να μην κάνει ορθογραφικά λάθη.

Τι μπορούμε να κάνουμε λοιπόν;

Διασκεδαστικά παιχνίδι
Τα παιδιά λατρεύουν τα παιχνίδια και μπορούν να μάθουν μέσα από αυτά. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που ενθαρρύνουν τη γραφή, όπως τα σταυρόλεξα και άλλα παιχνίδια λέξεων, που είναι διασκεδαστικά για όλους.

Χρόνος
Όπως αναφέρουμε και παραπάνω, για να μάθει ένα παιδί ορθογραφία χρειάζεται χρόνος και επιμονή. Είναι όμως σημαντικό και το ίδιο το παιδί να γνωρίζει ότι είμαστε διαθέσιμοι ανά πάσα στιγμή να το βοηθήσουμε και να του λύσουμε τυχόν απορίες.

Διάβασμα
Και όταν λέμε διάβασμα, δεν εννοούμε μόνο τη μελέτη, αλλά την ανάγνωση κάθε βιβλίου. Το διάβασμα βοηθά τα παιδιά να ενισχύσουν τις δεξιότητες γραφής, να επεκτείνουν το λεξιλόγιό τους και τους δείχνει διαφορετικούς τρόπους χρήσης των λέξεων.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος