ΔΙΑΦΟΡΑ

Έβρος: Φωτογραφίες ντοκουμέντα με Τούρκους που προωθούν «μετανάστες»

Το OPEN TV έφερε στο φως ντοκουμέντα στα οποία αποτυπώνονται Τούρκοι στρατοχωροφύλακες να διευκολύνουν παράτυπους μετανάστες – Την ίδια ώρα η Frontex ενημερώνει την Ε.Ε. για πυροβολισμούς από την τουρκική πλευρά

Νέο σκηνικό έντασης στον Έβρο φαίνεται πως στήνει η τουρκική πλευρά με τις προσπάθειες προώθησης μεταναστών από τα σύνορα αλλά και με τους πυροβολισμούς προς την ελληνική πλευρά ακόμα και όταν περιπολούν αστυνομικοί της Frontex. Σε αυξημένο επιχειρησιακό επίπεδο βρίσκονται οι Έλληνες συνοριοφύλακες, καθώς οι καιρικές συνθήκες στον Έβρο έχουν καλυτερεύσει, η στάθμη του ποταμού έχει πέσει και τα οργανωμένα κυκλώματα δουλεμπόρων έχουν αρχίσει και πάλι να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην περιοχή.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN TV έφερε στο φως φωτογραφικά ντοκουμέντα, στα οποία αποτυπώνονται Τούρκοι στρατοχωροφύλακες να διευκολύνουν παράτυπους μετανάστες να περάσουν παράνομα στην Ελλάδα. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν την Τετάρτη από ελληνική περίπολο οι Τούρκοι όχι μόνο δεν εμποδίζουν τους παράτυπους μετανάστες, όταν εκείνοι χρησιμοποιούν ένα πέρασμα, αλλά αντίθετα τους δείχνουν ποια είναι τα προσβάσιμα περάσματα ώστε να εισέλθουν παράνομα στην Ελλάδα. Οι Έλληνες συνοριοφύλακες έχουν καταγράψει τη δράση των κυκλωμάτων και έχουν προχωρήσει σε επιχειρήσεις αποτροπής σε όλο το μήκος του ποταμού.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος