Αστυνομικά

Έβρος: Πρόστιμο 3.000 ευρώ σε αγροτικό σύλλογο που διοργάνωσε διαμαρτυρία

Πρόστιμο 3.000 ευρώ επιβλήθηκε από την αστυνομία στον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου στον Έβρο, Παναγιώτη Ζησίδη, ως υπεύθυνου για τη διοργάνωση της παράστασης διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής ενάντια στην αναστολή λειτουργίας τραπεζικού υποκαταστήματος. στον οικισμό.

Ομάδα αστυνομικών βρέθηκε στο σημείο της κινητοποίησης και ζήτησε τη διάλυσή της από τους διοργανωτές, επικαλούμενη την «απαγόρευση των συγκεντρώσεων». Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι του Αγροτικού Συλλόγου εξήγησαν ότι η διαμαρτυρία ήταν συμβολική και ο μικρός αριθμός πολιτών που συμμετείχαν σε αυτήν, τηρούσαν τις αποστάσεις και όλα τα μέτρα προστασίας, δηλώνοντας πως δεν θα αποχωρήσουν.

Οι αστυνομικοί απομακρύνθηκαν από τον χώρο αναφέροντας πως «θα ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες» και το Σάββατο εμφανίστηκαν στο σπίτι του Προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου επιδίδοντάς του πράξη επιβολής προστίμου  3.000 ευρώ για «διοργάνωση σταθερής συνάθροισης».

Όπως ήταν λογικό, ο αγροτικός σύλλογος του Τριγώνου αντέδρασε και κάνει λόγο για  «πρωτοφανή προσπάθεια φίμωσης και παρεμπόδισης της συνδικαλιστικής δράσης» κάνει λόγο ο αγροτικός σύλλογος. Υπενθυμίζεται η απαγόρευση δημόσιων συναθροίσεων άνω των τριών ατόμων, σύμφωνα με το σχετικό ΦΕΚ, είχε ισχύ από τις 15 ως τις 18 Νοεμβρίου.

Πηγή: tvxs.gr

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος