ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Έβρος: Σοκαριστικές εικόνες στον Απαλό, Άνθεια, Μαϊστρο και Σουφλί (βίντεο)

Με σοκαριστικές και πρωτόγνωρες εικόνες καταστροφής βρέθηκαν αντιμέτωποι οι Εβρίτες από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, καθώς τεράστιος όγκος νερού συνεχίζει να συσσωρεύεται στον Απαλό, στην Άνθεια, στη Μαΐστρο και το Σουφλί.

Ο Νομός έχει ουσιαστικά «κοπεί στα δύο» στην περιοχή του Προβατώνα και της Δαδιάς, δεν υπάρχει ομαλή κυκλοφορία με μια «ουρά» αυτοκινήτων να περιμένει μπροστά στα δύσβατα σημεία.

Πλημμυρίζουν σπίτια και επιχειρήσεις και στο Σουφλί

Εξάλλου, ένας 46χρονος πυροσβέστης έχασε τη ζωή του και τη μάχη με τα ορμητικά νερά της σημερινής νεροποντής ενόσω προσπαθούσε να απεγκλωβίσει μαθητές από το πλημμυρισμένο σχολείο του Απαλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πυροσβέστης παρασύρθηκε από ορμητικό χείμαρρο μέσα από το όχημα ενώ αγνοούνταν για αρκετή ώρα.

Ωστόσο, αξίζει να αναφερθεί ότι έχουν οι μαθητές στο σχολείο του Απαλού κατάφεραν να απεγκλωβιστούν με τη βοήθεια του Δήμου, της Πυροσβεστικής και του στρατού.

Στα έντονα προβλήματα προστίθενται και οι διακοπές ρεύματος στους οικισμούς του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Όπως προειδοποιεί και ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς, πρέπει να αποφεύγονται όλες οι μετακινήσεις ενώ συνιστά μεγάλη προσοχή στις ιρλανδικές διαβάσεις. Επιπρόσθετα, οποιοσδήποτε επιθυμεί να μετακινηθεί θα πρέπει να ειδοποιεί τα κατά τόπους αστυνομικά κέντρα.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος