ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έβρος: Υπογραφές μαζεύουν οι κάτοικοι για τοποθέτηση καρφιών στην Εγνατία Οδό, προς αποφυγή των διακινητών “δολοφόνων”

Επειδή το κακό έχει παραγίνει και δύο Εβρίτες έχασαν την ζωή τους από “δολοφόνους” διακινητές λαθρομεταναστών που έπεσαν πάνω τους, οι κάτοικοι του νομού ξεσηκώνονται και συγκεντρώνουν υπογραφές.

Μέσω της γνωστής πλατφόρμας AVAAZ.org ξεκίνησε από χθες η συγκέντρωση υπογραφών και ήδη έχουν “αγγίξει” τα 4.000 άτομα όσοι υπέγραψαν. Η κατάσταση άλλωστε δεν πάει άλλο, όπως αναφέρεται στο κείμενο που συνοδεύει την συγκέντρωση των υπογραφώνγια να τοποθετήθουν καρφιά στους κόμβους στην Εγνατία οδο στον Έβρο, με τον τρόπο αυτό τα αυτοκίνητα που πάνε να μπούνε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας θα σκάνε τα λάστιχα τους και δεν θα μπορούν να αναπτύξουν ταχύτητα. Ήδη έχουν χάσει την ζωή τους 2 αθώοι συμπολίτες μας. Ας μην θρηνήσουμε άλλα θύματα.

Δεν είναι δυνατόν να ζούμε με αυτόν το φόβο και το άγχος” επισημαίνεται χαρακτηριστικά. Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Απρίλιο ένας 46χρονος πατέρας δύο παιδιών από την Αλεξανδρούπολη έχασε την ζωή του, όταν στο ρεύμα Κομοτηνής-Αλεξανδρούπολης της Εγνατίας Οδού λαθροδιακινητής που πήγαινε στο αντίθετο ρεύμα έπεσε πάνω του και τον σκότωσε.

Στις 6 Ιουλίου, στην γέφυρα Αρδανίου της Εγνατίας Οδού, στον κόμβο Αρδανίου, άλλος λαθροδιακινητής έπεσε πάνω σε 70χρονο από τον Προβατώνα που πήγαινε αμέριμνος στη δουλειά και τον σκότωσε.

Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και γι’ αυτό όλοι θα πρέπει να υπογράψουμε το ψήφισμα διαμαρτυρίας, μήπως και παρθεί απόφαση από τους αρμόδιους της Εγνατίας Οδού ή του Υπουργείου Μεταφορών και όποιου άλλου έχει αρμοδιότητα, για το συγκεκριμένο θέμα.

Πηγή: evros-news.gr

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος