ΔΙΑΦΟΡΑ

Εξιχνιάστηκαν 5 διαρρήξεις οχημάτων και 2 απόπειρες διάρρηξης, οχήματος και οικίας, στην πόλη της Καβάλας

Εξιχνιάστηκαν μετά από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, πέντε (5) διαρρήξεις οχημάτων, μία (1) απόπειρα διάρρηξης οχήματος και μία (1) απόπειρα διάρρηξης οικίας, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 12 έως 19-9-2020, στην πόλη της Καβάλας.

Από τους παραπάνω αστυνομικούς σχηματίσθηκαν σχετικές ξεχωριστές δικογραφίες σε βάρος τεσσάρων (4) ημεδαπών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, προέκυψε ότι βραδινές ώρες της 12/13-9-2020, οι δύο από τους δράστες, ενεργώντας είτε κατά μόνας είτε από κοινού, διέρρηξαν τρία (3) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα, μικροαντικείμενα και είδη ρουχισμού και υπόδησης, ενώ επιπλέον επιχείρησαν να διαρρήξουν ένα (1) ακόμη Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και μία (1) οικία, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν τις πράξεις τους, καθόσον έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.

Στη δεύτερη περίπτωση, διαπιστώθηκε ότι βραδινές ώρες της 18/19-9-2020, οι παραπάνω δράστες ενεργώντας από κοινού με τους άλλους δύο συνεργούς τους, διέρρηξαν δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και αφαίρεσαν από το εσωτερικό τους τρεις (3) φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και χρήματα.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα χρήματα, οι δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τα μικροαντικείμενα και τα είδη ρουχισμού, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος