ΔΙΑΦΟΡΑ

Εξωγήινοι στη Γη: Η NASA δεν «πιστεύει» το Πεντάγωνο – Νέες έρευνες για UFΟ

Νέα έρευνα για το ενδεχόμενο εντοπισμού UFO προανήγγειλε ο νέος επικεφαλής της NASA Μπιλ Νέλσον, δηλώνοντας μη ικανοποιημένος από την έκθεση του Πενταγώνου, σύμφωνα με την οποία δεν εντοπίστηκε κάποιο στοιχείο για την ύπαρξη εξωγήινης τεχνολογίας, ωστόσο κάποια φαινόμενα είναι δύσκολο να εξηγηθούν

Η ομάδα του Νέλσον σχεδιάζει να οργανώσει τη δική της ερευνητική προσπάθεια, προκειμένου να αναλύσει πλάνα από ιπτάμενα αντικείμενα υψηλής ταχύτητας που εντόπισαν αξιωματικοί του Ναυτικού με την πάροδο των ετών, όπως είπε ο ίδιος στο CNN Business.

Ο Νέλσον δεν πιστεύει ότι υπάρχουν στοιχεία που να καταδεικνύουν την εμπλοκή εξωγήινων. «Νομίζω θα το ήξερα», λέει, αλλά παραδέχθηκε ότι είναι πολύ νωρίς για να αποκλειστεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο. «Δεν ξέρουμε αν είναι εξωγήινη ζωή, αν είναι εχθρός, αν πρόκειται για οπτικό φαινόμενο» δήλωσε ο Νέλσον, προσθέτοντας ότι τα UAP που παρατήρησαν πιλότοι του Ναυτικού δεν δείχνουν να πρόκειται για ψευδαίσθηση.

UFO Intel. Report Expected To Be Inconclusive On Flying Objects

Η έκθεση του Πενταγώνου στο επίκεντρο συζητήσεων

Σύμφωνα με την έκθεση του Πενταγώνου, δεν υπάρχουν αξιόπιστες ενδείξεις ότι υπάρχει εξωγήινη ζωή. Ο Νέλσον, πρώην γερουσιαστής της Φλόριντα και βετεράνος των διαστημικών πτήσεων αποκάλυψε ότι η NASA σκοπεύει να μοιραστεί νέες πληροφορίες, που δεν γνωρίζουν αξιωματούχοι της εθνικής ασφάλειας.

Ο Λουίς Ελιζόντο, πρώην επικεφαλής του απόρρητου προγράμματος του Πενταγώνου για την έρευνα γύρω από τα UFO, είχε πει σε συνέντευξή του το 2017 ότι υπάρχουν πολλές ενδείξεις πως δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν. «Τα αεροσκάφη αυτά –ας τα πούμε αεροσκάφη– εμφανίζουν πτητικά χαρακτηριστικά, που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί από κανένα υπάρχον ιπτάμενο μέσο», είχε πει, διαμαρτυρόμενος για τη μυστικότητα στην έρευνα, ενώ εξέφρασε δυσαρέσκεια για αξιωματούχους του Πενταγώνου.

Leaked Video Shows UFO Flying Around Navy Ship Near San Diego

Επιφυλακτικοί για την ύπαρξη UFO

Εκπρόσωπος Τύπου της NASA δήλωσε στο CNN Business ότι ο Νέλσον δεν έχει δημιουργήσει ακόμη ειδική ομάδα, αν και φαίνεται ότι θέτει τις βάσεις για επιστημονική μελέτη.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, δεν υπάρχουν πραγματικά πολλά δεδομένα και οι επιστήμονες πρέπει να είναι ελεύθεροι στην έρευνά τους.

Δύσπιστος για το εάν τα πλάνα του Ναυτικού αποδεικνύουν την ύπαρξη εξωγήινων δήλωσε και ο επιστημονικός συνεργάτης της NASA Τόμας Ζουρμπούχεν. Όπως είπε, οι άνθρωποι τείνουν «να υποτιμούν τη φύση, ενώ οι επιστήμονες δεν μπορούν να αποκλείσουν τα φυσικά φαινόμενα.

https://www.protothema.gr/technology/article/1131599/exogiinoi-sti-gi-i-nasa-den-pisteuei-to-pedagono-nees-ereunes-gia-ufo/?utm_source=feedly

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος