ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευριπίδης Στυλιανίδης : «Διασφαλίστηκαν 200.000 ευρώ για το Δήμο Μαρωνείας – Σαπών και 50.000 για το Δήμο Ιάσμου λόγω φυσικών καταστροφών»

Ευχαριστίες Ευριπίδη Στυλιανίδη προς Κυβέρνηση :

«Διασφαλίστηκαν 200.000 ευρώ για το Δήμο Μαρωνείας – Σαπών και 50.000 για το Δήμο Ιάσμου λόγω φυσικών καταστροφών»

Τις θερμές του ευχαριστίες προς τον αρμόδιο Αν Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα εξέφρασε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης για την άμεση ανταπόκριση του στα αιτήματα των Δήμων Μαρώνειας – Σαπών και Ιάσμου για τα οποία και ο ίδιος έκανε προηγουμένως τη σχετική στοιχειοθετημένη παρέμβαση.

Με την απόφαση της Κυβέρνησης ο Δήμος Μαρώνειας Σαπών θα εκταμιεύσει 200.000 ευρώ για την αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκλήθηκαν από τη θεομηνία κατά τα προηγούμενα έτη, η οποία προκάλεσε σημαντικές καταστροφές σε υποδομές και πολλές κατοικίες(περιπου300)

Αντίστοιχα για το Δήμο Ιάσμου εκταμιεύτηκαν 40.000 ευρώ για ανάλογες ζημιές. Όλα θα πληρωθούν με απολογιστικά παραστατικά εντός του επόμενου διαστήματος.

Να θυμίσουμε ότι και στις δύο περιπτώσεις ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ενήργησε άμεσα μετά από προηγούμενη επικοινωνία, τόσο με τους Δημάρχους, όσο και με τους κατοίκους μετά από επιτόπου επισκέψεις. Όπως δήλωσε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας: «Η Κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη επιδεικνύει αντανακλαστικά και ευαισθησία για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε. Ευχαριστώ θερμά για την ανταπόκριση του τον καλό φίλο Αν. Υπουργό Στέλιο Πέτσα»

Θρακική Αγορά

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος